2011. október 31., hétfő

Újabb novella/történet (ötlet)...

Sziasztok!
A cím kissé becsapós lehet, mivel még én magam sem tudom, vajon novella vagy esetleg egy komplett történet legyen belőle. Éppen ezért fordultam hozzátok...
Említettem nektek egy Titanic-os történetet, azonban azon gondolkodtam, nem kéne-e valami misztikus történetet beszúrni a két emberi szereplős történet közé. Döntsétek el ti! Itt a leírása az ötletnek, aminek a címe az Elhagyva lenne. Tőletek függ minden! Ha nem jön be az ötlet (illetve nem annyira), akkor csak novella lesz.
Puszi!
Carly :)

"Azokat a kötelékeket, amik összekötnek minket,
néha lehetetlen megmagyarázni.
Összekapcsolnak minket még azután is,
hogy úgy tűnnek, ezek a kötelékek megtörtek.
Néhány kötelék ellenáll a távolságnak, időnek és logikának. 
Mert néhány kötelék egyszerűen elrendeltetett."


A történetünk 1921-ben kezdődik, mikor Esme Anne Platt találkozik Dr. Carlisle Cullen-nel egy szép őszi hajnalon a munkába menet. Carlisle siet a kórházba (mint Esme az iskolába), mikor egy véletlen folyamán egymásnak ütköznek az utcán. Itt kezdődik minden.
Hamar egymásba szeretnek, amire senki sem számított Esme családjában, hiszen a lány alig múlt el húsz. De nem törődnek ezzel a ténnyel. (itt még mindenki ember)
Mitől természetfeletti mindez? Később minden kiderül!
4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Nekem nagyon tetszik az ötlet és nagyon kíváncsivá tettél, hogy vajon mitől lesz a történet természetfeletti. :)
  Szóval, én szívesen olvasnám, akár egy egész történetet, akár egy novellát írnál belőle. Bár, ha lehet, én inkább a történetre szavaznék. ;)
  Puszi:
  Winnie

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Nagyon kíváncsivá tettél, ezzel a misztikus dologgal, úgyhogy én is a történetre szavaznék. Szerintem egy novella formában nem lehetne rendesen kifejteni. Nagyon várom mi lesz belőle.
  Puszi:) Alicebrandon

  VálaszTörlés
 3. Szia! :)
  Hú, wáó! :D Ez igazán jónak ígérkezik :) Én is jobban örülnék egy egész történetnek, de tudom, hogy nem mindig sikerül nekem sem annyit írnom, amennyit szeretnék és sokkal rövidebb lesz, vagy éppen hosszabb :) Úgyhogy ez majd kialakul :) Minden esetre, nagyon érdekel ez a történet/novella :) Izgatottan várom :)
  Puszi: Juliet

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!
  Most nem írok mindenkinek külön (remélem nem gond). Akkor valószínűleg történet lesz belőle :) Neki is állok a megvalósításnak, és remélem, a blog szülinapjára el tudok készülni egy kis ízelítővel belőle :)
  Puszi!
  Carly :)

  VálaszTörlés