2011. október 14., péntek

Breaking Dawn (Kibeszélö)


Sziasztok! Szeretettel üdvözlök mindenkit a kibeszélőben! Ez arra fog szolgálni, hogy könnyebben ki lehessen bírni a moziig hátralévő igen csak soknak tűnő egy hónapot. Írjátok ki magatokból, mit vártok el a filmtől, mi az, amit a legjobban szeretnétek, hogy benne legyen, és természetesen mindent, ami ezzel kapcsolatos. A mozi után pedig korlátlan élménybeszámolókat kérek! Kinek mik voltak a tapasztalatai, mi tetszett a legjobban.
Remélem, ezzel is kicsit könnyítem a várakozást (azért csináltam)
Puszi!
Carly :)

19 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nos, elkezdeném én bátorításképp. :)
    Nekem elég nagy elvárásaim vannak a filmmel kapcsolatban, és remélem nem fog csalódást okozni nekünk Bill Condor :)
    Remélem, hogy a sok Oscar-díjas (vagy jelölt) személy kitesz magért, bár az előzetesek és képek alapján ebben nem kételkedem ;) Ami kifejezetten tetszett, hogy a farkasok most néznek ki talán a legjobban. Élethűek, szépen vannak megcsinálva, a mozgásuk is természetes. Legalább is az eddigiek alapján. Reménykedem, hogy kicsit többet is mutatnak Carlisle-ból és Esme-ből, nem úgy mint az eddigiekben. Ezzel nem azt mondom természetesen, hogy azok a rendezők nem jól csinálták, csak hát szeretném, na :)
    Szeretném, ha az a bizonyos Carlisle Jacob jelenet benne lenne, mikor a verandán beszélgetnek :) Az az egyik kedvencem ;) Na meg persze szeretném, ha lennének közös jeleneteik, amik kicsit meghittebbek. Nehéz kibírni ezt a kis időt, de kitartás! (mondom én)
    Remélem adtam egy kis biztatást!
    Puszi!
    Carly ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Először is, ismét elmondom, hogy nagyon jót ötletnek tartom ezt a kibeszélőt! ;)
    Én is írnék akkor, mert részemről én is nagyon várom már a Breaking Dawn első részét (persze, a másodikat is, de hol van még az!). :)
    Az eddigiek alapján nagy reményeket fűzök a filmhez - Carlisle és Esme szempontjából főleg. Belláért és Edwardért nem igazán vagyok oda, ha nézem a filmeket, akkor engem a többi Cullen szokott érdekelni.
    Már a harmadik filmmel is elégedett voltam ebből a szempontból, hiszen végül is Jasper és Rosalie részére egészen jól kitértek. Esme és Carlisle akkor megint elég jól kimaradt - mint mindig - de most úgy érzem, többet fognak szerepelni. :)
    Már az is nagyon tetszett, hogy a Comic Con-on bemutatott jelenetben ők szerepeltek, sőt az előzetesben is sokat látni őket (Carlisle-t pedig még hallani is lehet! :D).
    Az egyetlen dolog, ami kicsit még mindig zavar, az Carlisle új haja, de egyre jobban megszokom. Nem azt mondom, hogy szörnyű, csak furcsa és szerintem az eddigi fazonú parókák jobbak voltak, de hát ez már így van, választási lehetőségünk pedig nincs.
    Összességében tényleg nagyon, de nagyon várom már a filmet és minél kevesebb idő van hátra, annál izgatottabb leszek. :D Alig várom, hogy végre a véleményemet írhassam ide, hogy milyennek találtam. :D
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Akkor azt hiszem én jövök. Én is alig várom már a filmet, ahogy mindenki más is. Túl sok elvárásom nincs vele, csak annyi, hogy Carlisle-nak és Esmé-nek minél több közös jelenete legyen és, utolsó twilight film lévén minél több izgalom legyen benne. Az egyetlen amit furcsáltam, az a szereplők külsejének változása. Tehát Carlisle haja, Alice rövid haja stb. Az másik amit elvárok a filmtől, vagyis nem elvárom, hanem remélem, hogy benn lesz, hogy a Denali család minél többet szerepeljen. Őket kedveltem meg legjobban az újak közül.
    Puszi:) Alicebrandon

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Mostanában ez a sok videó nagyon izgatottá tett, és nagyon nehezemre esik, hogy ne nézzem meg őket. Egynél kísértésbe estem, de a másik háromnál nem! A véleményem, hogy 19 napot ki lehet bírni anélkül, hogy megnézzük. Ugyan is már csak annyi van. Én megpróbálok kitartani! Ezzel próbálok minél több meglepit hagyni magamnak a filmre!
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! :)

    Azt kell, hogy mondjam a videók engem is próbára tesznek és annál a jelenetnél én is kísértésbe estem, de végül is azt annyira nem is bántam meg, mert újra láthattam Carlisle-t és Esmét! :D
    Most már tényleg nagyon sokat remélek a filmtől. Ha így folytatódik, talán ez lesz a kedvenc részem. :P
    Persze, ezt most még korai kijelenteni, de tényleg nagyon reménykedem. :)
    És egyébként ma olvastam egy érdekességet, amit szeretnék itt megosztani veletek, ha nem gond ;) A Soundtrack-hez készült "A thousand years" c. dalról olvastam egy véleményt az ohmycarlisle.tumblr.com-on. A szám nekem is nagyon tetszett, viszont én a véleményező szempontjával értettem egyet, ami ez volt (szó szerint fordítom):

    "Úgy vélem az a sor, hogy "Ezer évig szerettelek" Edward szájából kissé túldramatizálásnak hangzik. Az igazság az, hogy ő csak 87 évet várt vámpírként arra, hogy Bellát megismerhesse. Carlisle 258 évet várt Esmére - majdnem háromszor annyit, mint Edward. Akarjátok tudni, mit mondok én erre? FOGD BE EDWARD! Te érezted egyedül magadat? Hát, b*szd meg! Carlisle, aki sokkal jobb "ember" nálad, századokon keresztül élt teljesen egyedül, míg neked voltak szüleid, és egy egész családod, akik szerettek téged ebben az utóbbi 87 évben. Soha nem kellett egyedül lenned, kivéve akkor, amikor te magad választottad ezt és azokban a pillanatokban azok, akik annyira szeretnek téged, a poklok poklát élték meg emiatt. Elegem van a drámázásodból, Edward és éppen ezért nem érdekel a "Thousand Years" sem. Rosalie biztos egyetért velem.
    U.I.: Jaspernek 85 évet kellett várnia Alice-re és közben még Mariával is meggyűlt a baja. Szóval, emo Edwardnak még így is könnyebb volt."

    Igen, eléggé durván kiosztja Edwardot, de utólag megjegyezte, hogy nem utálja őt egyébként, csak egy kicsit túl soknak (túlzásnak) találta ezt a dalt, ebből a szempontból legalábbis.
    Később egyébként született egy olyan bejegyzése is (illetve pontosabban idézet egy másik blogról), hogy vannak, akik számára ez a dal sokkal inkább tükrözi Carlisle érzéseit Esme felé. Értik persze az Edward-Bella gondolatmenetet is, de az a véleményük, hogy Carlisle-hoz és Esméhez jobban illik. Ez szerintem tökéletesen igaz. :) ;)

    Huh, most egy kicsit elragadtattam magamat, de csak azért, mert már annyira várom a filmet! :D
    És már csak 16 nap van hátra! :D

    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  6. Szia, Winnie! (és mindenki)
    Én is olvastam ezt a bejegzést, és az igazat megvallva, kicsit egyetértek az írójával. Én is ezt éreztem a dal hallgatása közben, nem azt, hogy ez most Edward-Bella szerelemről szólna. De nem fogalmaztam volna olyan durván, mint az illető.
    Valóban túldramatizálás, és szerintem az is igaz, hogy Edward sosem volt egyedül. Kivéve, amikor egy évig nomádként élt. Mellesleg, köszi Winnie, hogy csillagoztál ;)
    Igazából én is egyetértek valamilyen szinten a véleményezővel, de e miatt nem utálom a dalt. :)
    És már csak 16 nap! Kibírjuk valahogy! Carlisle 258 évet vár Esme-re, ahhoz képest 16 nap semmi!
    Puszi!
    Carly :);)

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Gondoltam, ismét írok ide, mert már csak 7 nap van hátra! *-*
    Egyre izgatottabb vagyok, azt kell, hogy mondjam, főleg most, hogy már a mozijegyeket is lefoglaltam. Ezek szerint már biztosan ott leszek :D

    Nem is tudom, mit mondhatnék... Ti pl. készültök valamivel a moziba? Ilyesmire gondolok, mint pl. valamilyen "Cullenes" vagy éppen "farkasos, Jacobos" dologgal, ami jelezni fogja, hogy rajongók vagytok? :)
    Szerintem ez egy tök jó dolog. :D
    Például a múltkor bent a suliban láttam egy lányt Jacobos hátizsákkal (egyébként külföldi volt) :D
    Ettől mindjárt feldobódtam, csak éppen azt mondtam csoporttársamnak, hogy sajnáltam, hogy pont akkor nem a Cullenes táskám volt nálam. :D
    Vicces lett volna pedig, ha elmegyünk egymás mellett xD

    Szóval, már csak egy hét. A Twinformon is elkezdődött a visszaszámlálás. Ezt már féllábon is kibírjuk, ugye? :D

    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Winnie-hez hasonlóan már én is izgatottan várom a filmet, és én már a bűvös 5-ös szám jegyében írom ezt a kommentet :)
    Igen, már csak öt nap *-* Hihetetlenül várom már :)
    Én megpróbálok valami Cullenes dologgal előrukkolni a mozira, bár nincs semmi ötletem. Lehet, hogy egyszerűen megelégszem a film élményével is :)
    Visszaszámlálás siess!
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Én már az élményeimmel jönnék ide. Sajnos semmi Cullenes dolgot nem tudtam magammal vinni a filmre, de a végén egy nagyon jó zseblámpával jöttem haza, ami a farkasok tetoválását világítja ki. De kezdeném az elejéről. Reggel már izgatottan egy kis görccsel a gyomromban keltem fel, és rögtön nekiálltam készülődni. A buszmegállóban is legalább fél órával előbb kiértem. A filmben nem csalódtam Bill Condon remek munkát végzet. Külön bónusz volt számomra, hogy láthatunk egy kis részletet Edward múltjából, amikor még egyedül élt. Az esküvő volt a kedvencem főleg amikor beszédet mondanak. Az is jó volt, hogy végre voltak közös jelenetei Carlisle-nak és Esmének. És Nessi a végén irtó cuki volt, bár Bellától egy kicsit megijedtem, amikor megmutatták milyen állapotban van. Alig várom a 2. részét, bár ne kellene egy évet várni rá. A stáblista végét sajnos nem tudtam megvárni, bár mindenki azt mondta, hogy érdemes. Megtudja valaki mondani, hogy mi volt a végén? Köszönöm.
    Puszi:) Alicebrandon

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!

    Megjöttem én is az élményeimmel! :D
    Jaj, annyira jó film volt! Abszolút nem csalódtam Billben, mert egyszerűen fantasztikusat alkotott és bárcsak lenne arra esély, hogy hamarabb láthassuk a folytatást!
    Kezdeném mindjárt az elejéről...
    Ahogy elterveztem, jól "átCullenesedtem" erre az alkalomra (Esme póló, karperec, táska xD), a kulcstartó, amit kaptam, az volt a bónusz. :D
    A film eleje nagyon jól indult, az esküvőre való készülődés nagyon tetszett. Vicces volt, ahogy Cullenék cipelgették azokat a nagy darab fákat ide-oda xD Carlisle is vitt egy padot a vállán xD
    A legénybúcsú egy az egyben olyan volt, mint a könyvben, szóval ebben nem csalódtam. :)
    Bella álmában az esküvő kissé bizarr volt, de ennek ellenére tetszett. Ugyanakkor az a ruha, amit a valóságban viselt, sokkal szebb volt. :)
    Renée és Charlie olyan, de olyan édesek voltak a filmben! :)
    Az esküvő egyébként nagyon megható volt. Néha erősen kellett koncentrálnom, nehogy elsírjam magamat. :')
    Jaj, és amikor Carlisle egy puszit adott Esmének! Óh, azt hittem felsikkantok az örömtől! :D Csak sajnos őket nem láthattuk táncolni, de Jasper és Alice mutatványa abszolút a kedvencem lett. :)
    Denaliék nagyon aranyosak voltak. Főleg Carmen az akcentusával :D Irina viszont... jobb lett volna, ha el se megy...
    Egyébként láttátok a Rosalie-Emmett csókot? Valahol ott volt, amikor Belláék indulni akartak a nászútra. Ahhoz képest, hogy ezt mennyire előre megjegyezték, szerintem alig lehetett észrevenni... De legalább benne volt. :D Most már csak egy Carlisle-Esme csók kéne az utolsó filmbe, amit nem vágnak ki :P (Egyébként Carly, ez lett volna a kérdés, amit annyira föl akartam tenni neked, hogy volt-e csók Esme és Carlisle között. :D)
    A nászút is tetszett, bár alapvetően a könyvben sem ez volt a kedvenc részem, azért itt nagyon jól megoldották minden egyes pontját. Vicces volt, ahogy Bella próbálta mindig elcsábítani Edwardot xD
    Aztán ugye egy kicsit átváltott Jacobra, majd láthattuk Bellát két héttel a hazatérésük után. Borzalmasan nézett ki! :O Mármint, ezt most úgy értem, hogy rettenetesen soványnak és betegnek látszott, viszont a smink és a számítógépes technika (gondolom), amivel ezt megoldották, az briliáns volt! Akárcsak a farkasok esetében, akik ebben a részben is gyönyörűre sikerültek és tényleg minden részben észrevenni a technikán a fejlődést. :)

    VálaszTörlés
  11. Örültem, hogy Carlisle és Esme több szerephez jutott a filmben, habár az eszembe jutott, hogy ebből a családi perpatvarból nekem nem annyira jöttek át a dolgok. Legalábbis nem láttam, hogy Carlisle és Esme között konfliktus lett volna. Remélem, ha másként nem is, legalább kimaradt, vagy kiegészített jelenetként ebből láthatunk majd valamit. Illetve, ha már itt tartunk, hiányoltam azt a bizonyos apa-fia beszélgetést is Carlisle és Edward között, amiről annyit meséltek.
    De tényleg ezek elenyésző dolgok, mert alapvetően minden benne volt a filmben, aminek benne kellett lennie. :)
    Amikor Esme, Carlisle és Emmett elmentek vadászni és a farkasok üldözni kezdték őket... Amikor Esme levált tőlük és körbefogták a farkasok, azt hittem, kiugrik a szívem a helyéről... Persze tudtam, hogy úgysem lesz baja, de akkor is rémisztő volt őt így látni. :(
    Akárcsak azt a kisebb csatát a farkasok és Cullenék között.
    Azt már az előzetesnél is sejtettem, hogy ennél a résznél Jacob nem Bellára fog majd gondolni, mikor azt mondja, hogy "Ha megölitek őt, akkor engem öltök meg", hanem Renesmee-re, úgyhogy ez nem ért váratlanul. Viszont arra még számítottam, hogy Edward nekitámad Jacobnak, amiért bevésődött Nessie-be, hiszen valami ilyesmiről is szó volt. Mindegy, azért így, hogy konfliktusmentesen megoldódott ez a része a dolognak, mégis jobban jött ki.
    Aztán Bella átváltozása a végén... vagyis, inkább ott kezdem, hogy a szülés brutális volt. Én nem tudom, mire gondoltak egyes kritikusok, amikor azt mondták, hogy semmi különös az egész, csak cuppogás... Szerintem igenis durva volt. Oké, nem azt mondom, hogy be kellett fognom a szememet, mert láttam már ettől durvábbat is, de ez attól még igenis szörnyű volt. Mármint nem minőségileg, hanem maga a szituáció...
    És akkor maga az átváltozás. Kicsit furcsa volt, mert tudtam, hogy Bella úgysem hal majd meg, de ahogy ott feküdt teljesen élettelenül és Edward meg még mindig ott küzdött, hogy de igenis vele kell maradnia, néha tényleg volt egy olyan érzésem - még, ha butaság is az egész -, hogy már mindennek vége.
    Aztán persze gyógyulásnak indult és szerintem nagyon szép lett így a végére. :)
    A bónuszjelenet pedig... hát azt én végigröhögtem xD Azaz, a legvége már nem volt annyira vicces, ahogy Aro mondta, hogy Cullenéknál van valami, ami kell neki. Ez azért elég fenyegetően hangzott, de az eleje, amikor megérkezik hozzájuk az üzenet az új családtagról... az a stílus, ahogy beszélgetnek... mint három idióta xDxD
    Az biztos, hogy még egyszer legalább meg fogom nézni a moziban, de ha úgy jön, akkor talán még harmadjára is :D
    Ezt jól ki kell elemezni. :D
    Ha később eszembe jut valami, majd még leírom, de most hirtelen "ennyi" tellett tőlem ezen a késői órán. :D

    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! :)
    Miután túl vagyunk a Breaking Dawn első részének premierjén, lassan készülődni kezdhetünk a másodikra is :) Ugyanide megtehetitek az elvárásaitokat, ötleteiteket, hogy vajon mik lehetnek majd a hatalmas jelentőségű befejező részben :D Persze tudom, hogy még majdnem egy év van addig, de jobb hamarabb elkezdeni a készülődést :D
    Szóval bátran :D
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok! :)
    Én őszintén reménykedtem benne, hogy egy kicsit előrébb fogják hozni a második rész premierjét, de ahogyan azt az első rész megjelenése után mondták, erre nincs semmi esély... :/
    Így egy kicsit még sokat kell várni, de azért én egy kicsit már most izgatott vagyok a folytatás miatt.
    Egyrészt kicsit félek is, hogy mi lesz azután, ha ténylegesen véget ért a Saga? Vajon folytatjuk még az írást, vagy be fognak zárni a blogok? Remélem, azért ez egyhamar nem fog megtörténni. :)
    Ami a filmet illeti, nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy az említett Volturis részt hogyan változtatták még akciódúsabbá. Ha emlékszünk, a könyvben nem volt nagy harc, de állítólag a filmben azért lesz valami.
    Emellett nagyon érdekel már Alice látomása is (és még mindig biztos vagyok benne, hogy ott el fogom sírni magamat, ha meglátom Carlisle 'halálát').
    Természetesen az is nagyon fontos - az első rész után -, hogy Esme és Carlisle legalább ilyen sok jelenetet kapjon, mint eddig. És még azért nem adtam fel a reményt, hogy a legalább a legvégén, a végső megkönnyebbülés hevében elcsattan majd egy csók köztük (amit ezúttal nem vágnak ki!).
    Bár nem nagyon vagyok érte oda, de azért kíváncsi vagyok a vámpír Bellára is. Az első rész végére azt kell, hogy mondjam, elég szép lett. De nem csak emiatt, hanem az is érdekel, hogy vajon mennyiben fog másként viselkedni, mint az ember Bella.
    Valamint már nagyon kíváncsi vagyok a többi vámpírra is. Azon gondolkodtam, hogy vajon az is benne lesz a filmben, amikor mondjuk elmennek Cullenék keresni őket? Mármint akkor, amikor meggyőzik őket, hogy jöjjenek el Forksba?
    Hirtelen most ennyi jutott eszembe. De persze, az egész filmre nagyon kíváncsi vagyok már. :)
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  14. Winnie-nek sok igaz állítása van. Vajon, ha véget ér a Twilight Saga bezárnak az azzal kapcsolatos blogok? Én biztosan nem zárom be, ezt garantálom, de vajon meddig marad még fent ebből az érdeklődés? Meddig lesznek olvasóink illetve látogatóink? Az engem is nagyon kíváncsivá tett, hogy hogyan teszik majd a Volturis részeket akciódúsabbá. Nem tehettek benne olyasmit, ami nagyon megbolondítaná a cselekményszálakat, de már nagyon kíváncsi vagyok.
    Alice látomására vagyok talán a legkíváncsibb. Szegény Carlisle :'( Én is biztosan sírni fogok, ezt nem tudom majd megúszni :( És vajon mi lesz ott Esmevel, ha a szeme előtt megölik Carlisle-t??? El sem tudom képzelni, mekkora káosz lesz majd ott. A csókban még én is naaagyon reménykedem :D Annyira szeretnék látni egy nem kivágott csókot :) Meg hogy legalább ennyi szerepük legyen :)
    Nem is ragozom tovább, mert csak ugyanazt folytatnám, amit Winnie! :)
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok!
    Nos, mivel én még nem írtam ide, most ebbe is belekezdek :D Az első filmről, azt hiszem, már hallhattátok az egész véleményemet :D Egy szóval talán csak úgy tudnám jellemezni, hogy überszuperbrutálisannagyszerű xD :D És itt nem csak a közös jelenetekre gondolok Carlisle-lal és Esmével (persze az adja a legnagyobb részét), hanem úgy általában az egészre. Bárki bármit mond, szerintem eddig ez lett a legjobb az összes közül. Benne volt mindenki, akinek kellett, megvolt a kellő izgalom és romantika is, valamint a farkasok világába is betekintést nyerhettünk. Nagyon megfogott engem, az biztos :D Áttérve a második részre, hiszen az elsőt már biztosan ti magatok is kívülről fújjátok, ezek után már nem egészen abban reménykedem, mint az első film megjelenése előtt. Biztos vagyok benne, hogy ezek után Bill bácsi nem fog kevesebb szerepet adni senkinek sem, és én már ugyanennyivel is meg lennék elégedve. Persze a csókról még én sem mondtam le, de inkább legyen kellemes meglepetés, mint hatalmas csalódás :) Nos, Carlisle halála... ezzel most megfogtak, mert én alap járatban nem voltam túlságosan érzékeny típus, de a Twilight azzá tett. Úgyhogy nem hiszem, hogy a sírást el tudom majd kerülni, ha tényleg benne lesz Alice látomása a Cullen család halálával kapcsolatban :'( De inkább nem is gondolok rá előre, mert csak elszomorít, ha az eszembe jut. Kíváncsi vagyok rá, mennyivel lesz akciódúsabb a Volturis jelenet, de ehhez kapcsolódóan nincsenek nagyon nagy elvárásaim. Bár lehet, hogy csak azért, mert a könyvben sem volt különösképpen semmi sem, persze Irina halálán kívül, ami viszont azért elég megrázó lesz majd, ha belekerül.
    A végén még kitérnék a blogokra is. Rám számíthattok. Azt biztos, hogy még egy darabig nem zárom be a blogokat. Most kezdenek újabb történetötletek jönni, amiket gyorsan le is irogatok, úgyhogy szerintem még a mostaniak után is lesz tovább :) Én bízom benne, hogy nem fog olyan hamar leülepedni ez a Twilight láz bennem, mint ahogyan az a Harry Potter-nél történt :/ És azt hiszem, kell egy kis idő, amíg ez az egész elmúlik, ha egyáltalán lesz olyan. De a filmek még tovább élnek, ahogyan a sorozatok is, ahol a kedvenc színészeinket még továbbra is láthatjuk! :D Úgyhogy fent lehet tartani azt a fanatikusságot :D
    Arra már nincs erőm, hogy kiszámoljam, hány nap van még vissza, de annyi bizonyos, hogy már csak kevesebb, mint egy év! Úgyhogy kitartás! :D
    Puszi: Juliet

    VálaszTörlés
  16. Hű, emberek! Elkezdődött a BD part 2 visszaszámlálása!!!! :D Mostanra már láthattuk a csodaszép aranyszínű logót, és március 23-án jön az előzetes is :D Ma hajnalban pedig Sneak Peek lesz, amit remélhetően fel is vesz valamilyen kedves amerikai rajongó, és mi is láthatjuk :D Ki nem ért velem egyet abban, hogy már hihetetlenül várja :D???

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!
    Nos, én megcsodálhattam már a csodálatos BÓNUSZ DVD-met, és imádtam a rajta lévő extrákat, habár nem tagadom, kicsit keveselltem a tartalmat. Nem voltak rajta az olyannyira várt kimaradt illetve bővített jelenetek, azonban kárpótolt a "hogyan készült" videó, amiben rengeteg érdekesség volt, és az esküvői videó is aranyos volt :) Jacob sorsa meg azért is tetszett, mert a Carlisle&Esme páros után a Jake&Nessie páros a kedvencem :D
    Ti láttátok már? Van aki szintén Dupla Lemezes kiadást vett?

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok!
    Nekem tegnap hozta meg a futár az exkluzív kiadást, de csak ma jöttem haza, úgyhogy még csak nem régen tartottam a kezemben a csodaszép dobozt. :)
    Egyelőre még nem néztem bele a tartalmakba, de hamarosan erre is sort kerítek (valószínűleg a holnapi nap folyamán).
    A poszterről csak annyit, hogy bár az Edward&Bella páros nem a szívem csücske, ez a kép szerintem nagyon jól sikerült róluk (plusz pont érte, hogy mindketten rendesen mosolyognak rajta). :)
    A film szinkronos verzióját már láttam hamarabb, mert türelmetlen voltam és letöltöttem, még mielőtt kézhez kaphattam volna a DVD-t. Ehhez annyit fűznék, hogy nekem eddig se volt vele különösebb bajom, de az eredeti hangokat nem tudja felülmúlni. Egyébként Carlisle magyar hangját kifejezetten szeretem. Igaz, hogy mélyebb, mint Peter saját hangja, de szerintem illik hozzá. :) Egyedül Charlie hangja hatott furcsán és nem azért, mert másvalaki szinkronizálta. Egyszerűen azért, mert az új hang "elfelejtett" rendesen hangsúlyozni. Ha ez meglett volna, talán nem is tűnik fel annyira, hogy másvalaki lett a hangja.
    Egyelőre most csak ennyit szerettem volna írni a DVD-vel kapcsolatban, de ha megnéztem az extrákat, még mindenképpen leírom a véleményemet azokkal kapcsolatban is. :)

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok!
    Meg is jöttem az extrákról való beszámolómmal. Még friss az élmény, most kapcsoltam ki a lejátszót :D
    Sajnos azt kell, hogy mondjam, az extrák nem okoztak valami nagy katarzist, legalábbis valahogy most nem voltam túlzottan megelégedve velük. :/
    Lehet, hogy ennek az volt az oka, hogy alapból csalódott voltam, amiért a kimaradt jelenetek még az extrák közül is kimaradtak... nem tudom.
    Az tény, hogy az Így készült... rész igen részletes és még élvezhető is, most valahogy teljesen kimaradt a többi szereplő a látókörből és kizárólag Bellát és Edwardot láthattuk. Ez tulajdonképpen természetes kellene, hogy legyen, de nekem olyan, mintha a többi résznél azért Cullenék több szóhoz jutottak volna. Szerettem volna most is többet látni belőlük...
    Egyébként a "farkasfalkát" nagyon is üdítő volt látni a rengeteg Bella&Edward rész után, mert őket is nagyon kedvelem. :)
    Az esküvői videót már láttam, amikor fölkerült az internetre. Nem tudtam megállni, hogy ne nézzem meg, de valahogy most mégis másként hatott. Nem tudom, hogy én voltam-e érzelmesebb hangulatban, vagy csak most éltem bele magamat jobban, de most sikerült könnyeket kicsalnia belőlem. Főként Tanya és Charlie része, ez a kettő abszolút a kedvencem lett. :)
    A Jacob sorsa rész nekem túlontúl rövid és összecsapott volt. Az egész inkább csak egy amolyan "itt van még egy kis semmi, tegyük rá ezt is a lemezre, hogy a rajongók úgy érezzék, kaptak valamit". Szóval, én ezt még elnéztem volna tovább is, mert Jacobot is lehetett volna még fejtegetni.
    Ezek után csak remélni merem, hogy a második rész extrái kárpótolni fognak, mert ezekkel a mostaniakkal - én, személy szerint - nem igazán voltam megelégedve. :/

    VálaszTörlés