2011. november 1., kedd

Gyógyító szerelem LIV. Fejezet

Sziasztok!
Még ma elkészültem a következő résszel. Nem tudom, mennyi van még belőle hátra, talán pár fejezet. Holnap után felrakom az új történet első fejezetét!
Jó olvasást!
Puszi!
Carly :)



(Esme szemszöge)



Amint a házunk elé értünk előkerestem a kulcsaimat, és már fordítottam is volna el a zárban, amikor meglepő dolgot tapasztaltam. A kulcs meg sem moccant. Nyitva volt az ajtó.
Talán én voltam, aki véletlenül nem zárta be-ötlött eszembe, mivel mostanában kicsit feledékeny voltam. Amint beléptem az ajtón, valaki azonnal elkapta a nyakamat és nekiszorított a falnak. Az ütődés erejétől kicsit el is kábultam.
-Nocsak, cica- nevetett fel egy gúnyos hang, mire nehezen megemeltem a tekintetem, és hirtelen szembe találtam magam azzal az emberrel…
Fekete haja, hideg szürke szemei most nem az alkoholtól csillogtak, sokkal inkább a félelem, a düh és a vágy egyvelegétől. Azonnal felismertem, más nem lehetett. Annak a napnak az emlékképei örökre beivódtak a memóriámba.
-Charles…Charles Evenson?-szöktek könnyek a szemeimbe.
-Eltaláltad-fúrta arcát a hajamba.-Mennyi idő is telt el azóta?
-Takarodj!-szűrtem ki a fogaim közt.-Nincs közöm hozzád, új életet kezdtem.
-A múltat akkor sem tudod eltörölni, cicus-csókolt bele a nyakamba.-Én sem tudtalak elfeledni. Azóta is te voltál a legjobb és az egyetlen, aki életben maradt…
-Kérlek! Engedj el!-nyöszörögtem.-Kisbabát várok, nem szeretném, ha baja esne.
-Észrevettem-nézett rajtam ismét végig.-Már figyellek titeket pár hónapja. Az a sármos kis szőke herceged odaadó férj lehet.
-Carlisle közelébe sem érhetsz, erről biztosítalak-néztem rá félelmet nem tanúsítva. Próbáltam kemény maradni, mert ha meglátta volna a bennem dúló rettegést, esélyem sem lett volna.
-Nem is gondoltam, hogy tárt karokkal fogsz fogadni-nevetett fel gúnyosan.-Pedig egy érdekes kis játékkal készültem a számodra.
-Ha most azonnal nem takarodsz el, felhívom a rendőrséget!-fenyegetőztem tovább, bár igazából tudtam, hogy esélyem sem lenne rá.
-Na ez a másik oka, hogy ma játszani fogok veled-simította meg ujjaival az arcomat, amire hirtelen felszisszentem.-Mivel egyedül te maradtál életben a… „pácienseim” közül, te tudnál egyedül szólni rólam a zsaruknak. El kell távolítsalak az útból.
-A férjem azonnal bosszút állna-csordult le újabb könnyebb az arcomon.-Elintézne, amint megtudná.
-Szerintem te most nem vagy abban a helyzetben, hogy fenyegess engem-ütött meg teljes erőből. Az arcomon jól éreztem a tenyerének a nyomát, de nem akartam, hogy lássa rajtam a fájdalmat.
-Nem fogom tehetetlenül tűrni, hogy megölj engem és a kisbabámat is-szálltam vele szembe.-Küzdeni fogok, míg a szívem meg nem szűnik dobogni.
-Miért kell megnehezítened a saját dolgod?-préselt még jobban a falhoz.-Miért akardod az utolsó perceidet szenvedéssel tölteni.
-Túl sok mindent éltem át, hogy most feladjam-sziszegtem. Ekkor ismét meglendült a keze, de most a fülemet talált el. A jobb fülemre teljesen elment a hallásom.
-Mikor tanulod meg, hogy jobb lesz, ha csöndben maradsz?-mordult rám ismét.
-Inkább neked lenne mit tanulnod!-termett mögötte Carlisle, majd elrántotta előlem, és a velem szemben lévő falnak szorította.-Nem vagy méltó hozzá.
-Talán maga igen?-nevetett fel újra.
-Én sosem bántottam-emelte meg a hangját.-Mellette voltam, mikor elintézted; mellette voltam, mikor kiengedték; mellette voltam, mikor megszülettek a kisbabáink; de sosem emeltem rá kezet, amióta ismerem.
-És mit akar velem csinálni? Nem ölhet meg-monda fennhangon.
-Esme-fordult felém.-Fel bírod hívni a 911-et?
-A…azt hiszem-válaszoltam ijedten.
-Menj!-utasított. Azonnal átsiettem a nappaliba, ahol pillanatok alatt beütöttem a három számból álló kódot. Megpróbáltam minden higgadtan nyugodtan elmagyarázni, minden kis részlettel együtt, miközben Carlisle továbbra is fogva tartotta Charles-t. Szerencsére a segítség hamar kiérkezett.
-Minden rendben lesz-ölelt magához szerelmem.-Azt mondák sosem szabadul ki a cellájából, annyi mindent elkövetett…
-És mi lesz, ha még is?-pillantottam az arcára rémülten.
-Életfogytiglant kap, ez szinte teljesen biztos-simította meg az arcomat.-De téged meg kéne vizsgálnia egy fül-orr gégésznek. Hallasz valamit?
-Nem sok mindent- ráztam meg a fejem.
-Akkor bemegyünk a kórházba-fogta meg a kezemet.-Jobb lenne, ha megnézné egy szakember, de szerintem csak a dobhártyád szakadt át. Remélhetőleg nem maradandó.
-Nem szeretnék megsüketülni-nevettem fel kicsit keserűen.
-Nem hiszem. De én még azzal együtt is szeretnélek-nyomott csókot a homlokomra. Kicsit megremegtem, mivel annyira a történtek hatása alatt voltam, hogy az ő érintéseitől is féltem. Pedig tudtam, ő sosem lenne velem olyan, mint ő.
-Bocsáss meg-mondta szemeit lesütve.-Nem akartam…
-Semmi gond-válaszoltam azonnal.-Hamarosan rendben leszek.
-Akkor induljunk-nyitotta ki az ajtót, majd lassan elindultunk a kórház felé…



(Carlisle szemszöge)



Miközben a rendelő felé siettünk, újra és újra lejátszódott a fejemben az előbb történtek gondolata. Minden pillanatban előttem volt, mikor hazasiettem Esme nálam hagyott pénztárcájával, és pont akkor csattant el az az ütés. Azt hittem ott helyben megölöm azt a vadállatot, de meg kellett őriznem a hidegvérem, legalább is kedvesem érdekében.
-Carlisle, azt mondtad fontos- lépett elém kollégám.-Mi történt?
-A feleségemet megütötték a fülénél, és nem hall a jobb oldalira-válaszoltam.-Megnéznéd?
-Azonnal-mondta segítőkészen.-Gyertek be!
Amint vizsgálni kezdte Esme-t, azonnal láttam az arcán, mennyire komoly. Szerelmem néha felszisszent, mikor a kis készülékkel a fülébe nézett, de jól viselte a megpróbáltatást. A vizsgálat hamar véget ért.
-Valóban átszakadt a dobhártya, de szerencsére hamar rendbe fog jönni-állapította meg komolyan.-Viszont még pár hétig nem fog rendesen hallani. Ki tette ezt vele?
-Hosszú történet-sóhajtottam.-Mikor megismertük egymást, ugyan emiatt az ember miatt került kórházba. De most nem akarta életben hagyni.
-Még a tenyérnyom is látszik az arcán-mutatta nekem.-Szerencsére nem tört el az arccsontja, pedig ekkora erővel simán megtehette volna.
-Szerencsém volt-szólalt meg Esme is.- De Carlisle nélkül már nem élnék.
-Tett tanúvallomást?-nézett rá kíváncsian.
-Már ki is hallgattak. Azonban a terhességem miatt nem leszek ott a bíróságon-válaszolta.
-Reméltem is, hogy nem-mondta komolyan.-A papíron az áll, hogy a terhességénél adódhatnak gondok, aminek a stressz mindig rizikófaktora.
-Nem szeretném kockára tenni a pici életét-sóhajtotta.-Túl sok mindenen ment keresztül ahhoz, hogy most elveszítsem.
-Reméljük a legjobbakat-bíztatta, miközben én lesegítettem az asztalról.-Viszlát!
-Viszlát!-köszöntünk el egyszerre, miközben lassan elindultunk hazafelé.
Otthon előkészítettem a vacsorát, megfőztem, és megterítettem az asztalt is, hogy ne kelljen semmit szerelmemnek csinálnia. Ma elég sok megrázkódtatáson ment keresztül, és nem akartam még ezzel is terhelni.
-Annyira sajnálom-simítottam meg selymes fürtjeit, mikor már az ágyunkban feküdtünk a lefekvéskor.-Nem lett volna szabad…
-Nem a te hibád volt-fordult felém.-És nem szeretném, ha azt hinnéd, hogy mindenről te tehetsz. Én voltam felelőtlen.
-Tudom, hogy most nem szeretnéd, ha hozzád érnék-néztem rá őszintén.-Pedig legszívesebben csókokkal halmoznám el ajkaidat, mert féltem, hogy többé nem tehetem meg.
-Tedd meg nyugodtan-bújt hozzám.-Félek, de nem tőled. Tőled sosem félnék…
-Szeretlek-csókoltam meg lágyan.-Mindig is szeretni foglak.
-Én is szeretlek-csókolt viszont, majd egymást csókolva nyomott el minket az álom…

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most végre megnyugodtam! :)
    Örülök, hogy Carlisle közbelépett és nem történt semmi komoly dolog. Esmének már így is olyan sokat kellett szenvednie.
    De végre börtönbe zárták azt az Evensont. Megérdemelte, hogy életfogytiglant kapott!
    Kicsit azért megijedtem, hogy talán Esmének lesz valami maradandó sérülése, mondjuk a halláskárosodás, de megnyugodtam így a végére, hogy meg fog gyógyulni. :)
    Alig várom a folytatást, na meg persze az új történet első fejezetét! :)
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon izgalmas lett :)
    Kissé megijedtem én is, hogy komoly baja esett Esmének és a babának, de szerencsére jól vannak :)
    Mellesleg nagyon várom a folytatást, és az új történetet is :D
    Puszi,
    Alicia Mirza

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Annyira tudtam, hogy Charles az. Féltem, hogy Carlisle nem fog időben érkezni és, hogy valami baj lesz, de szerencsére nem történt semmi ilyesmi. Azt a szemetet egy életre börtönbe zárták és Esmének sem lett semmi baja. Alig várom a folytatást.
    Puszi:) Alicebrandon

    VálaszTörlés
  4. Szia, Winnie!
    Igen, Carlisle mindig a legjobbkor jön :) Szerencsére. Sajnos Esme-nek még ki kell álnia egy elég nehéz dolgot, de azon is hamar túl lesz.
    Nem, Esme-nek nem lesz maradandó sérülése, ezt is megígérhetem, és a következő részben Eddy baba is megérkezik ;)
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  5. Szia, Alicia!
    Szerencsére jól vannak, és nem esett bajuk. Nem bírnék senkinek ártani ;)
    Sietek a folytatással!
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  6. Szia, Alicebrandon!
    Hál' Istennek valóban börtönben lesz, ugyanis mint ő maga is mondta, egyedül Esme élte túl az általa okozott károkat, ami nyilván sokszoros emberölést jelent. Sosem szabadul ki.
    Sietek a folytatással!
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés