2012. február 9., csütörtök

"I grew up without...you" De miért is?

Sziasztok!
Ez a cím nem hiszem, hogy mindenki számára érthető, de mindjárt minden kiderül. Miután mindannyian sokat találgattatok Aurora sorsáról, elkészítettem (már kicsivel hamarabb) ezt a képet, amint ez a szöveg áll: "I grew up without...You". Ezzel kicsit utaltam a jövőre, de inkább a ti találgatásotokra lennék kíváncsi. Szerintetek mit takarhat ez a mondat? Bármit is gondoltuk, nyugodtan írjátok le kommentben! Oh, és aki nem olvasta a múltkori fejezetet, az ITT megteheti.
Puszi! Carly
u.i.: Itt lenne a kép (a felnőtt Aurorával)^^



4 megjegyzés:

  1. Szerintem Auróra képességeire utal, hogy miért jönnek ki rajta. Én erre tippelek.
    Puszi:) Alicebrandon

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Először bevallom, azt hittem, te is egy új történetötlettel állsz elő, de úgy tűnik, rosszul gondoltam :D
    A cím, hát... annyit tesz ha jól tudom, hogy "felnővök... nélküled" vagy valami ilyesmi, javits ki, ha nem igy van :D Ebből viszont semmire nem tudok kövekeztetni, legalábbis semmi olyanra, ami eddig az eszembe jutott olvasás közben :) Azt inkább meg sem kockáztatom, hogy Aurora valamiért esetleg ne Esmével és Carlisle-lal nőjjön föl. Ez csak azért jutott eszembe, mert a 'you' akár még rájuk is vonatkozhat. A másik gondolatom pedig az volt, hogy a farkasokra vonatkozik, valamint a leendőbeli (gondolom farkas) fiújára :D De ebből sem tudok sokkal többet kihozni :D Kíváncsi vagyok, mi lesz végül ebből :D Várom a folytatást! :)
    Puszi: Juliet

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nekem mindjárt az jutott eszembe erről a képről, hogy ugye Esme apukája is farkas volt és ő elhagyta a családját. Szerintem erre utal az a mondat, hogy "Nélküled nőttem fel", vagyis apa nélkül. És én most arra gondoltam, hogy Aurora esetében ennek az ellenkezője fog történni. Hogy ő is farkas lesz, az igaz, de ő rendes családban nőhet majd fel. Ez az egyik elméletem.
    Viszont jobban belegondolva másként is lehet értelmezni ezt a mondatot. Hiszen, ahogy Juliet előttem megjegyezte, a "You" lehet többes szám is. Tehát akár még az is elképzelhető lehet, hogy a falka elveszi Aurorát Carlisle-tól és Esmétől, hiszen, ha jól emlékszem, ők már tudják, hogy Esmében voltak farkasgének, de ő már nem fog átváltozni, viszont Aurora igen. Tehát a második gondolat, ami eszembe jutott az lenne, hogy esetleg a falka kideríti, hogy Carlisle vámpír és, hogy Aurora vele él egy házban és ők ezt veszélyesnek vagy helytelennek fogják tartani, ezért elviszik majd őt. Most így hirtelen azt is megkockáztatom, hogy Esme ezidő alatt válik majd vámpírrá, legalábbis hirtelen ezt tudom elképzelni. Aztán később fognak találkozni, amikor Aurora már felnőtt (nélkülük, ahogy azt a fönti képen láthatjuk).
    Szóval, így a képre nézve ez a két ötlet ugrott be. De nagyon kíváncsivá tettél, hogy mi fog történni valójában! :)
    Úgyhogy nagyon várom a folytatást! :)
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!
      Nos, valóban sokminden érdekességet mondtatok, vagyis inkább ötletet, de nem fogom elmondani kinek és melyik állítása volt a helyes ;) Talán közte volt a megoldás, de még az sem biztos, hogy telje mértékben igaz volt :P Most tudom, kicsit izé vagyok, de nem szeretném lelőni a dolgot :D Megpróbálok minél hamarabb eljutni a kritikus részekhez, ahol ezekre fény derül, se nem ígérek semmit ;)
      Puszi mindenkinek!
      Carly :)

      Törlés