2012. február 14., kedd

Elhagyva XXXVII. Fejezet


Sziasztok!
Meg is érkeztem a friss fejezettel, ami nem más, mint egy Carlisle&Aurora fejezet. Ebben szinte csak ők vannak benne, és ha kicsit megkésve is, de szeretnék mindenkinek kellemes Valentin napot  kívánni, amivel egybekötve a következő fejezetet kicsivel romantikusabbra fogom venni (utólagos ajándékként).
Puszi!
Carly :)
u.i.: Van valami a feji végén, ami remélem tetszeni fog ;)



(Carlisle szemszöge)



Nem bírtam megállni, hogy ne simítsam meg könnyes arcát, mire szemeit azonnal az arcomra szegezte. Láthatóan az örömtől hullottak a könnyei, mert szinte minden cseppben ott csillogott az öröm kicsiny szikrája, szemei pedig kristályként csillogtak hófehér arcán, mintha smaragdból lettek volna. Nem tudtam, mit mondhatnék még, de valamit pontosan tudtam…
-Szeretlek-pusziltam meg ajkait.-Hihetetlenül szeretlek.
-Én is-pillantott ismét szemeimbe-Ennél nem is kaphattam volna szebb ajándékokat. Annyira csodálatos minden…
-Hiszen megérdemelted-simította meg karját Aurora.-Annyi mindent tanítottál nekem, amennyit senki más nem tud az oviban.
-Köszönöm, csillagom-simította meg az arcát.-De mindez csupán rajtad múlik. Ha nem lennél ilyen kis okos, nem tudnálak tanítani.
-Ez vitathatatlan-nevettem fel halkan.-A mi kis Auroránk.
-Na, de nekem mennem kell-húzódott hátrébb.-Vennem kell néhány hozzávalót a vacsorához.
-Akkor indulj, amíg világos van!-unszoltam.-Nem szeretném, ha utol ére az éjjel.
-Fél órán belül itthon leszek-csókolt meg puhán.-Sietek, kincsem.
-Szia, mama!-intett még utána, majd mikor szerelmem kilépett az ajtón, kicsiny lányom hozzám fordult.-Papa, menjünk ki játszani!
-Ez miért most jutott eszedbe?-vontam fel a szemöldökömet.
-Hááát-sütötte le a szemeit.-Mama nem engedi, mert annyira félt. Pedig annyira szeretnék kimenni az erdőbe.
-Nem mondhatok ellent a mamának-sóhajtottam halkan.-De a ház elé kimehetünk. Ott nem jelent rád semmi veszélyt.
-Remek-lelkesedett fel azonnal, majd sietve indult futásnak a veranda irányába. Én amilyen feltűnésmentesen csak tudtam utána futottam, bár vámpírösztöneim azonnal suhanásnak indítottak volna, de előtte mindezt nem tehettem meg. Amint beértem, azonnal elkaptam, mikor fel akart mászni a nem messze álló fára.
-Mit csinálsz, kis csillag?-pillantottam rá rémülten.-Hullócsillag szeretnél lenni?
-Nem-mondta megszeppenten.-Csupán fára szerettem volna mászni.
-Honnal van ennyi energiád?-sóhajtottam halkan.-Na, ha nem esel le, felmászhatsz.
-Ezt nem tudom határozottan kijelenteni-nevetett fel halkan, majd fáradhatatlanul kezdett el mászni a lombkorona felé. Én akaratlanul is összerezzentem a látványra, mire nem bírtam tovább magammal, és is elkezdtem mászni utána.
-Papa, mit csinálsz?-pillantott le rám.
-Tudod-nevettem halkan-, a mama a fejemet venné, ha bajod esne miattam.
-Jaj, papa-ült le a jobb oldali hatalmas faágra.-Nem lesz semmi bajom. Látod?
-Inkább nem bíznám a véletlenre-ültem én is mellé.-Én is maradok.
-Innen annyira szép minden-ámult el a lemenő nap láttán.-Mint a mesékben.
-De nálad szebb nincs a világon-pusziltam meg pici arcát-Én kis Hajnalom.
-Miért lettem Hajnal?-pillantott rám kíváncsian.-Mindenki azt mondta az oviban, hogy ilyen név nem is létezik.
-Ez nem valami könnyű-mondtam elmerengve.-Mikor még nem voltál, a mama álmodott rólad éjjelente. Ott te mindig Aurora voltál.
-És állítólag rád hasonlítok-pillantott fel szemeimbe.-A szemeim miatt.
-Van benne valami-nevettem ismét.-De én benned mindig a mamát láttam. Lelkileg annyira hasonlítotok, mintha ő lennél.
-Mesélj nekem-nézett fel szemeimbe.-Milyen volt, mikor megismerted a mamát? Mi jutott eszedbe róla, mikor megláttad?
-Nem is tudom-mondtam gondolkodóan.-Mikor megismertem, mind a ketten a munkába siettünk, és véletlenül összeütköztünk az utcán. Mikor megláttam, mintha villámcsapás ért volna, és nem tudtam nem rá gondolni minden pillanatban. Minden átértékelődött bennem, minden semmi lett mellette, mintha a szívem mindeddig üres lett volna nélküle.
-Emiatt jöttem én?
-Mondhatjuk-sütöttem le a szemeimet. Talán valamennyire elhalványultak az emberi emlékeim, de minden pillanat ott élt az emlékeim közt arról az éjjelről.-De te még nem értheted ezt.
-De…-kezdett hozzá-én holnap leszek öt, de a mamával ti csak decemberben lesztek öt éve házasok. Ez nem lehet.
-Ez még az ezelőtti elmélkedésednél is bonyolultabb-sóhajtottam.-Ha kicsit idősebb leszel, mindent elmondok erről.
-Mondjuk, ha elmúltam öt éves?-lelkesedett fel hirtelen, amire én halkan nevetni kezdtem.
-Rendben van-simítottam meg az arcát.-Remélem, nem áll meg addig az idő.
-Azt én is-kuncogott fel halkan, majd hirtelen ellökte magát a faág peremétől, és hintázni kezdett, amitől nem dobbanó szívem majdnem kiugrott a mellkasomból. Azonnal lent termettem a fa alatt, és lehalásztam kislányomat, mielőtt még baja eshetett volna.
-Ezt ne csináld többé-ziháltam.-Inkább menjünk vissza, jó? Bent nem tudsz ennyi mindenre felcsimpaszkodni.
-Akkor tanítasz tovább?-pillantott fel szemeimbe kérlelően.-A mamának írt dalt annyira szeretném én is lejátszani.
-Ha szeretnéd-tettem le a földre.-De előtte rakj rendet a szobádban, öltözz át, mert ha a mama hazajön, már csak vacsoráznod kell, és mehetsz is aludni.
-Rendben, papa-nyomott puszit az arcomra.-Aki hamarabb beér, az haraphat nagyobbat a tortámból holnap.
-Átadom neked a részemet-indultam el utána, miközben lassan megjelentek az égbolton az alkonyat halvány pírjai.
Kislányom mindent úgy tett, ahogyan kértem tőle; mindent rendesen megcsinált, ami miatt nagyon büszke voltam rá. Neki sosem kellett semmit kétszer mondani, ha kértünk tőle valamit kérdés nélkül megcsinálta, sosem kellett megnevelni. Teljes rendet rakott a szobájában, hamar megfürdött és pár pillanattal később már a kis lila hálóruhájában volt, amit Esme varrt neki Aurora kívánságára.
-Papa, segítenél megfésülni a hajam?-szaladt hozzám a hajkeféjével.
-Persze, csillagom-ültettem le az ölembe, majd hihetetlenül óvatos mozdulatokkal kezdtem el átfésülni a vállig érő szőke tincseit.-Mindennel elkészültél?
-Mindennel-válaszolta.-Csináljak még valamit?
-Nem kell, már nincs semmi-nevettem halkan.-Amint a mama hazaér, már csak enned kell, és aludnod, amitől majd hamar felnősz. Az ilyen kislányoknak nincs más tennivalójuk, mint nőni és nőni.
-És tudod, mi szeretnék lenni, mikor megnövök?-fordult felém.
-Mi, kis csillag?-simítottam meg az arcát.
-Doktor néni-mondta büszkén-Te is annyi emberen segítesz, és én is ilyen szeretnék lenni. Mindenki mondja az óvó nénik közül, milyen szerencsés a mama és én, mert ma már ritka az olyan apuka, mint te.
-Ezt örömmel hallom-pusziltam meg pici arcát. Ebben a pillanatban éreztem meg szerelmem illatát nem messze a házunktól. Erre az illatra bármikor ráismertem volna, akárcsak lányoméra. Mert mindkettejüké édes volt, mint a méz…



12 megjegyzés:

  1. Szia!
    Óóóó, ez annyira, de annyira aranyos fejezet lett! *-*
    A végén a kép is nagyon tetszett! :)
    Nagyon tetszett ez a Carlisle-Aurora rész. Hirtelen azt sem tudom, melyik részlet tetszett belőle jobban. Az, amikor a végén Carlisle fésülni kezdte Aurorát, az mindenképpen az egyik kedvencem lett, ahogy így elképzeltem kettejüket. :)
    Az is aranyos volt, ahogyan Aurora érdeklődött róla, hogy mit érzett Carlisle, amikor meglátta Esmét. :)
    Ahogy kivettem a beszélgetéseikből, ezek szerint Aurora még nem tudja, hogy Carlisle vámpír. Tudom, persze ő még nagyon kicsi, de szerintem biztosan megértené már, hogy mit is jelent mindez. Viszont azt is tudom, hogy a kisgyerekek elég beszédesek és elég lenne neki egyetlen kis elszólás az óvodában, máris kiderülne a titok.
    Nagyon tetszett az egész fejezet és alig várom a következőt, főleg így, hogy az megint egy romantikus rész lesz. :)
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Winnie! :)
      Örülök hogy tetszett :D A fésülős részen sokat gondolkodtam, hogy belekerüljön-e, nem is értem, miért voltak kétségeim :D Ezen kívül Aurora egy kíváncsi kislány, és mindent megkérdez ;) Ez azt hiszem, nyilvánvaló. De Aurora még nem tuda, hogy a papája vámpír. Nem mondom el, mikor fogja megtudni, és azt sem, hogy hogyan. De szerintem kicsit másképp lesz, mint azt hinnétek. És igen, a következő valamivel romantikusabb is lesz :D
      Puszi!
      Carly :)

      Törlés
  2. Szia:)
    Nagyon aranyos fejezet lett, jó lenne, ha lennének még ilyenek. Azt megértem, hogy nem engedik ki az erdőbe Aurórát, mert egy ilyen kisgyereket még bármi baleset megérhet. A fáramászásos jelenetnél egy kicsit megijedtem. Azt hittem, hogy Carlisle Auróra után fog mászni, nehogy a lánya leesen. A kép is nagyon szuper lett. Az is nagyon jó, hogy Auróra nagy korában Doktor néni akar lenni, bár ahhoz még egy kicsit várnia kell. Alig várom a következőt :)
    Puszi:) Alicebrandon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Alicebrandon!
      Igen, bár Aurora nagyon talpraesett kislány, de neki sem való még az erdő, ahhoz még túl kicsi. Talán picit elkerülte a figyelmedet, de Carlisle felmászott Aurora után, és ott is maradt vele. De mindegy is, megesik az ilyen :) Örülök, hogy tetszett a kép is :D Az meg, hogy Aurora doktornéni szeretne lenni, valóban aranyos :D
      Puszi!
      Carly :)

      Törlés
  3. Szia! Nagyon kircsi-vircsi rész lett, de azt nem igazán értem hogyha Carlisle vámpír és Aurora a gyereke, akkor Aurora legalább félig vámpír, és azért ezt joga lenne megtudni, nem? Vagy neki nem lettek vámpír génjei, hanem inkább vega életmódot fog élni?
    Puszi, Moka-chan:)

    VálaszTörlés
  4. Szia, Moka-chan! :)
    Huh, ezt most bonyolult lesz elmagyarázni, mert ezek szerint te most kapcsolódtál be. Szóval, Aurora teljesen ember, mert amikor... szóval Carlisle és Esme először együtt voltak, akkor még Carlisle is ember volt,és Aurora abból az együttlétükből született, de közben Carlisle vámpír lett, és el kellett hagynia Esme-t, de Esme már terhes volt a lányukkal. Aurora tehát teljesen ember (még). Ha kicsit szeretnél még erről megtudni valamit, akkor visszakeresheted, ha jól tudom a 9. fejezetet, amiben még Carlisle ember, és az előbb történtek vannak benne, illetve a 11. 12. fejezetet, mert ott lesz Carlisle vámpír. Ezen kívül a szereplők menüpontnál is el van hullajtva némi infó a legutolsó Carlisle Esme, Aurora és Elezar képeknél :)
    Remélem, láthatlak még erre :)
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  5. Szia, megjött a várva várt N.V. komment :D
    Háááttttt.... mit is mondjak? Ezt meg kéne filmesíteni és akkor valószínűleg olyan reakciókkal nézném végig mintha egyszerre látnám a Twilight Bella majdnem megpusztul részét (sokkoló), a csizmás kandúr "néz" részt (egyszerűen aranyos) és a Harry Potter és a titkok kamrája végén a fiatal Tomos jelenetet (micsoda pasi) :D Azt hiszem ezzel mindent elárultam :D
    Puszi, N.V.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, N.V.! :D
      Tudtam, hogy ilyesmit fogsz írni, de figyelmeztettél is rá xD Hát, ha megfilmesítve nem is lesz, de azért örülök, hogy ilyen véleményeid vannak az irományaimról, ugyanis tudom, hogy a Twilight nem a te műfajod ;) De mindig rendes vagy velem, ahogy azt egy jó barátnőhöz illik, és ezt sosem tudom majd eléggé meghálálni :)A csizmás kandúr valóban aranyos, bár nem értem, miként jön ide xD
      Puszi!
      Carly

      Törlés
  6. Halii!
    Nahááát, végre ideértem véleményezni. :D
    Szerintem is állati lett a feji, nagyon tetszettek az "aggódó szülős" részek. Én sem engedném ki Aurorát az erdőben! Amúgy egyre jobb, és jobb vagy (már ha ez egyáltalán lehetséges), és nem bántam meg, hogy olvasom a történetedet! :D Remélem ha hozod a következő részt írsz nálam, várni fogom az üzidet! El ne felejts! :DD
    x.o.x.o LaMes Grock.

    ui: Nálam is felkerült a 7. fejezet, amit Kristen szemszögéből írtam meg! Remélem máris érdekesnek tűnik.. :DD Légyszi gyere el elolvasni, és véleményezni! Meghálálom nálad, tudod jól! :D
    http://flirtsandalfas.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, LaMes!
      Jaj, nagyon szépen köszönöm *-* Annyira örülök az ilyen kommenteknek, annyira annyira annyiraaaa! *-* Én sem engedném ki Carlisle és Esme helyében a lányukat az udvarra, az is teljesen biztos!!! :D Nem felejtek el szólni neked, ígérem ;) Holnap megyek is olvasni hozzád :D De sajna csak késő este jutok majd géphez, vagy szombat reggel, így még nem tudom, hogy holnap, vagy csak holnap után, de a hétvégén megyek!!!
      Puszi!
      Carly :)

      Törlés
  7. Szia!
    Jajj istenem de aranyos lett. Végre egy Carlisle-Aurora rész, több ilyen kéne ;)
    Nagyon kíváncsi kislány lett belőle, de örülök, hogy megkérdezte, hogy hogyan találkoztak a szülei. Szerintem ezt azért kérdezik meg, mert egy kis példamutatás. :) Szeretik egymást a szülök, és érdekesnek tűnik ( az is), hogy hogy is találkoztak, hogyan ismerkedtek meg.
    Én sem engedném ki az erdőbe, de ha mégis, tuti utána másznék a fára, mint Carlisle. xD
    Milyen szófogadó, nem sok kisgyerekről lehetne ezt elmondatni. :) Bár ő nem egy átlagos kisgyerek.
    Nagyon várom a következőt, siess vele! :)
    Puszi: Violet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Violet!
      Hát, később még lehetnek ilyen fejezetek, de ez egyenlőre nem lesznek ilyenek, hamarosan kiderül, miért is. Valóban kíváncsi kislány lett, ezt nem lehet tagadni, és valóban példa lesz majd a szülei kapcsolata, de majd csak sokkal később derül ki, mennyire is hasonlít ilyen téren a szüleire. Ezzel talán el is árultam valamit ;) De egyenlőre Aurora még nagyon pici lány, és én sem engedném ki az erdőbe :D És Carlisle jól tette, hogy utána mászott :D
      Sietek a folytatással!
      Puszi!
      Carly :)

      Törlés