2012. március 3., szombat

Kép-Peter Facinelli&Elizabeth Reaser

Sziasztok!
Most nem fejezettel jelentkeznék, mert kicsit elakadtam, hanem egy képpel, amit ma délután hoztam össze. Ezt most Peter Facinelliről és Elizabeth Reaserről készítettem, remélem tetszeni fog. Ami pedig a frisset illeti...Ti kinek a szemszögéből olvasnátok szívesen? Elárulom, hogy az első vadászat és némi romantikus momentum kerülne bele, hátha ez segít.
Puszi! Carly



4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon tetszik ez a kép, aranyosak rajta így ketten. Bárcsak igazi lenne! *-*
    Mellesleg, én szívesen olvasnám a következő fejezetet még Esme szemszögéből, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok, hogyan éli meg az első vadászatot és azt a bizonyos romantikus momentumot vámpírként. :)
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Winnie!
      Igen, bárcsak igazi lenne *-* Én is szeretném, éppen ezért kapta ezt a kis feliratot a kép ;)Akkor valószínűleg Esme szemszögéből íródik majd meg a fejezet, bár még várok a többiek véleményére is, remélem nem kerülök majd két tűz közé :)
      Puszi!
      Carly :)

      Törlés
  2. Szia!
    A kép nagyon jó lett, bár ne vedd a szívedre, de szerintem csináltál már jobbat is :D
    A fejezetet én is szívesen olvasnám Esme szemszögéből, hiszen ő az új vámpír, kíváncsi lennék mit érez az első vadászat alkalmával. :)
    Puszi: Violet
    Ui.: Remélem hamar jön a következő fejezet, mert nem hiszem hogy pont neked ne legyen ihleted!! :) (Y)

    VálaszTörlés
  3. Szia, Violet!
    Hát, valóban nem lett a legjobb művem, de azért örülök, hogy valamennyire tetszett :D Akkor nemsokára el is kezdem írni a fejezetet, mert szerintem akkor mindenki ezen a véleményen van :) Sietek a fejezettel, amennyire csak tudok! :)
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés