2011. december 17., szombat

Kis kép (+kérdés)




 ~*~
Sziasztok!

Először is...ezt a képet tegnap előtt készítettem, és remélem tetszeni fog nektek. Annyit fűznék hozzá, hogy ez a történet azon részéhez tartozik, amikor Carlisle és Esme együtt voltak azon a téli éjjelen. ;)
A második pedig ez:
Kinek a szemszögéből szeretnétek a következő fejezetet olvasni? Ezt azért kérdezem, mert végül is mind a kettőt megvalósíthatom majd egymás után, de melyiket előbb? Szeretnétek, ha most egy picit Esme érzései lennének az előtérben, és majd utána jönne Carlisle és Hoquiam?
Komiban megírhatjátok a választ.
Puszi!
Carly :)

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Gyönyörű lett a kép, egyszerűen imádom! :) Olyan édesek együtt :)
    A kérdésedre pedig válaszolva: én most először Carlisle szemszögére lennék kíváncsi. Érdekelne, mi mindent csinálnak Eleazarral. Hogyan készül arra, hogy végre visszatérhessen Esméhez és a születendő kisbabájukhoz. :)
    Már alig várom a következő fejezetet! :)
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  2. Nekem csak egy kérdésem lenne: Honnan szedted azt a nevet, hogy Hoquiam? Nekem mindig egy nagy papagáj jut róla eszembe... Olyan, mint a Rio-ban az a gonosz fehér.... Am király a kép, vajon hol matat Carlisle? Ki tudja... Az biztos, hogy szegénynek amputálni kellett az egyik karját :(
    A legjobbakat:? N. V.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nagyon jó lett a kép, imádom *.*
    Olyan aranyosak együtt, úgy sajnálom, hogy nem lehetnek egy normális család, szerintem mindenki olyan kapcsolatra és szerelemre vágyna mint ami nekik van :) De hát, ahogy én szoktam mondani : C'est la vie. = Ilyen az élet.
    A kérdésedre válaszolva pedig, én Carlisle szemszögéből szeretném olvasni. Kíváncsi vagyok arra, hogy Eleazar hogy boldogul a 'tanításával' :) Meg, hogy ő hogyan viseli el a dolgokat.
    ( A legszívesebben arról olvasnék már, hogy milyen lesz a találka, és a picivel az első közös napjuk, de úgy hiszem, hogy az még messze van ;) )
    Bárki szemszögéből írod is, én nagyon várom már!
    Puszi: Violet

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nagyon jó kép lett. Én is Carlisle szemszögéből olvasnám a kövi fejezetet. Kíváncsi vagyok, hogy készül fel a nagy találkozásra Esmével és a kisbabával.
    Puszi:) Alicebrandon

    VálaszTörlés
  5. Szia, Winnie!
    Örülök, hogy tetszik a kép :)Akkor Carlisle szemszögéből írom meg a következő fejezetet :)Nemsokára minden ki fog derülni!
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  6. Szia, N. V.!
    Tudom, azóta már megbeszéltük ezeket a dolgokat, úgyhogy most nem megyek bele a részletekbe. Most már értem mi az a "nagy fehér", amit mondtál. És azt hiszem az amputálós dologról is mindent elintéztünk ;)
    Utólagosan is a legjobbakat! :)
    Carly :)

    VálaszTörlés
  7. Szia, Violet!
    Igen, sajnos ilyen az élet :( De majd egyszer teljes család lesznek, nem is olyan sokára :)Én is szeretném, ha már Carlisle visszatérne és már a pici is megszületett volna, de az még valóban odébb van egy kicsit ;) De nincs annyira messze, mint gondolnád :)
    Akkor Carlisle szemszöge lesz a következő fejezetben ;)
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés
  8. Szia, Alicebrandon!
    Akkor mindenki Carlisle-ra szavazott ;) Még sok minden fog történni az első találkozásig ;)
    Puszi!
    Carly :)

    VálaszTörlés