2011. január 9., vasárnap

XXI. Fejezet Mindig a szépet kell nézni...

Sziasztok! Itt az új feji! :) Remélem tetszik majd!!! :D
Puszi!
Carly




(Carlisle szemszöge)




Az ezt követő napok gyorsan teltek. Mindannyian izgatottak voltunk. Vajon Edwardnak fivére, vagy húga lesz? Melyikünkre fog hasonlítani? Sok ilyen gondolat fordult meg a fejünkben. Egyedül az rontotta el az örömünket, hogy Esme rosszullétei naponta okozott nekünk kellemetlen pillanatokat. Most is éppen a mosdóból segítettem ki, miután megint rátört a hányinger.
-Biztosan minden rendben?-ültettem le aggódva az ágyunkra.
-Emberként is kibírtam, akkor most is kibírom-mosolygott rám erőtlenül. - Ráadásul ez nálam három hónapig tartott, most meg összesen nem vagyok annyi ideig terhes.
-Ez igaz…de ma már egy órán belül másodjára lettél rosszul-simítottam meg az arcát .
-Ez vele jár-vonta meg vállát beletörődően.
-Nagyon jól viseled-mondtam elismerően.
-Igen, a tudat, hogy egy új élet nő a szívem alatt, mindennél boldogabbá és erősebbé tesz-mosolyogta, miközben  megsimította egyenlőre még lapos hasát.-Szerinted kisfiú, vagy kislány?-nézett rám lelkesen.
-Hát…én nagyon örülnék bármelyiknek- nyomtam puszit homlokára-A lényege úgy is az, hogy ő részben te vagy.
-Részben pedig te-bújt hozzám, mire én lágyan simogatni kezdtem. Olyan elégedettség sugárzott arcáról, hogy nem tudtam nem átvenni a hangulatát. Pedig annyira aggódtam miatta, hogy nem tudom szavakba önteni, de még is…az öröm  mindkettőnket teljesen átjárt.
.- Jaj, ne…-mondta elcsukló hangon, majd megint a fürdő felé szaladt. Már megint kezdődik-gondoltam magamban. Bárcsak valahogyan enyhíthetném ezeket a rosszulléteket. Bármit megtennék, hogy elviselhetővé tegyem neki ezt az egészet.
-Bárcsak segíthetnék-mondtam, miközben kezeimmel mellkasát átfogva segítettem neki állva maradni.
-Azzal is segítesz, hogy vagy-mosolygott rám erőtlenül, amin én is elmosolyodtam.
-Miattam szenvedsz- vettem a karjaimba, majd elindultam vele a nappali felé.
-Nem szenvedek…kellemetlen ugyan, de nem szenvedés. Ez is csak megerősít abban a tudatban, hogy valami szép van készülőben- mosolyogta, miközben a lépcső aljára érve besétáltam vele a nappaliba.
-Sajnálom. Lehet, hogy túlaggódom-nevettem halkan, majd leültettem a kanapéra, és én is mellé helyezkedtem.
-Szerintem  ez teljesen természetes egy leendő apánál-bújt hozzám hálásan, majd egyik kezével lágyan simogatni kezdte a hasát. Én sem bírtam megállni, hogy ne simítsam meg én is. Ahogyan végighúztam ujjamat a két csípője között, éreztem egy apró rúgást. Annyira megható érzés volt tudni, hogy nemsokára karomban tarthatom majd akár fiam, akár lányom, hogy nem tudtam betelni az öröm gondolatával.
-Még mindig furcsán hangzik…apa- nevettem halkan.
-Pedig nemsokára kétgyermekes apa leszel-nevetett fel ő is hangsúlyozva a „kétgyermekes” szót.
-Hogy vénülhettem meg ennyire?-kacagtam tovább.
-Huszonhárom évesen nem vagy te olyan öreg-mosolygott rám, majd egészen az ölembe húzódott. Hosszú percekig csak ültünk, és simogattuk egymást ,eljátszva a gondolattal, hogy milyen lesz majd az új családtagunkat a kezünkben tartani. Hogy milyen lesz, mikor megszületik, és milyen lesz majd magunkhoz ölelni.
-Nem is tudod, mennyire féltelek-simítottam meg suttogva arcát-Mi lesz, ha valami baj lesz? Ha neked vagy a babának baja esik? Ha valamelyikőtöket…-nem tudtam befejezni a gondolatsoromat. Bele sem mertem gondolni, milyen lenne Esme nélkül élni. Vagy a kisbabánk nélkül. Féltem , hogy a mennyország  egyik pillanatról a másikra képes pokollá válik.
-Carlisle, nem lesz semmi baj…érzem. Nem lehet baj- mondta bizakodóan szerelmem, majd lágy puszit nyomott arcomra-Ha te mellettem vagy nem eshet bántódásom.
-Még én sem értek mindenhez-mosolyodtam el halványan- soha nem vezettem még le szülést-mondtam aggódva.
-Orvos vagy. Okos, tapasztal , orvos. Bár soha nem csináltad, én tudom, hogy képes vagy rá. Semmilyen más személyben nem bízok meg jobban, mint benned-mosolyogta, majd fejét vállamra hajtva bújt hozzám ismét szorosan. Lenyűgöző volt optimizmusa, és belém fektetett bizalma. Nem is tudom megérdemlem e őt. De az biztos, hogy neki mindenből a legjobbat akarom adni. És mindent megteszek, hogy ezt az időszakot megkönnyítsem a számára…




(Esme szemszöge)




Örömömre lassan enyhülni kezdtek a terhesség tünetei, és egyre több külső jelet vettem észre magamon az idő múlásával. A hasam lassan növekedni kezdett, és egyre többet éreztem, ahogyan a kicsi fészkelődik benne. Órákat töltöttem a simogatásával, ahogyan Carlisle is örömmel húzta végig ujjait rajta, aminek leendő gyermekünk apró rúgásokkal adta tudatunkra tetszését. Fantasztikus érzés volt, mikor belülről éreztem jelenlétét.
-Tessék szerelmem-adta kezembe Carlisle a poharat, mivel már eléggé megszomjaztam. Lassan már óránként volt szükségem arra, hogy igyak, mert a torkom rettenetesen kapart. Akár kislány, akár kisfiú…mindenesetre nagyon nagy étkű baba.
-Köszönöm-mosolyogtam rá hálásan, majd kortyolgatni kezdtem a folyadékot.
-Hogy vagy?-kérdezte aggódva, miközben hajam egyik tincsét a fülem mögé söpörte.
-Napról napra jobban-néztem rá mosolyogva, miközben leraktam a poharat az asztalra. Ekkor hatalmas csörömpölést hallottam meg az emeletről, amin Carlisle csak halkan kuncogni kezdett.
-Mi folyik itt?-néztem rá gyanakvóan. Tudtam, hogy valamin mesterkednek.
-Az  nemsokára megtudod-mosolygott rám titokzatosan.
-Apa! Kéne egy kis segítség-kiáltott le fiunk, amin mind a ketten nevetni kezdtünk.
-Megyek, és segítek neki. Mindjárt jövök-simította meg az arcomat, majd pillanatokon belül az emeleten termett. Próbáltam hallgatózni, vajon mit csinálnak odafent.
-Edward , lehetett volna halkabban is-hallottam meg Carlisle suttogását .
-Bocsánat…véletlen volt–mondta Edward szintén alig hallhatóan.
-Látom elkészültél.
-Igen. Remélem tetszik majd anyának.
-Abban biztos vagyok-fejezte be Carlisle , majd elindult lefelé a lépcsőn. –Szívem, szeretnék mutatni valamit-mosolygott rám majd a karjaiba vett, és így indult meg velem az emeletre.
-A saját lábamon is fel tudnék menni-nevettem halkan.
-Nem szeretném, ha neked, vagy a babának baja esne-nyomott csókot homlokomra, miközben felértünk a lépcső tetejére, és óvatosan lábaimra állított- Csukd be a szemed-mosolyogta, aminek én mosolyogva engedelmeskedtem. Éreztem, hogy végigmegyünk az emeleti folyosón, majd jobbra fordulunk a végén. Hallottam, hogy belépünk egy szobába, majd Carlisle becsukja magunk mögött az ajtót. Végül megálltunk.
-Most már kinyithatod-mondta , mire az én szemeim kinyíltak, és amit láttam az lenyűgözött. Egy gyönyörű  szobában találtam magam. Falai krémszínűek voltak, fehér bútorok , és egy babaágy volt benne. A babaágyban egy levendulaszínű kis takaró volt, amire rá volt fektetve Edward régi mackója. Az egészben, volt valami meseszerű. Ha tudtam volna, a szemeim könnybe lábadtak volna.
-Istenem ez gyönyörű-öleltem meg férjem, aki félve ölelt viszont magához.
-Örülök, hogy tetszik-simogatta meg a hátamat.
-Ezt ti csináltátok?-néztem rájuk elképedten.
-Hát…apával mindent megtettünk-veregette meg Edward Carlisle vállát, mire mind a ketten halnak nevetni kezdtek.
-Nagyon köszönöm-mosolyogtam hálásan-Ez az egész…olyan csodás.
-Szeretnénk, ha minden tökéletes lenne, mire az új családtagunk megérkezik-mosolyogta párom, majd a kezemet fogva vezetett körbe a szobában.
-A kiságyat az egyik orvoskollégámtól kaptam. Azt mondtam ajándékba visszük egy barátunknak. Az ő édesapja készíti a legszebb bútorokat az egész városban-mosolyogta, miközben én kezemet végighúztam a tökéletesen megmunkált bútordarabon.
-Tényleg gyönyörű-mosolyogtam vissza páromra.
-Szeretném ha pihennél egy kicsit-simogatta meg a vállamat-Nem szeretném, ha megterhelnéd magad.
-Igen, talán tényleg jót tenne. A kicsi az elmúlt napokban nagyon élénk volt itt belül-simítottam meg hasamat mosolyogva-Úgy érzem, már nem sokáig akar idebent maradni.
-Gyere, átviszlek a hálószobába-vett karjaiba, majd átsétált velem a mellettünk lévő helyiségbe. Óvatosan leültetett az ágyunkra, majd mellém helyezkedett .Órákon át lágyan simogatott, miközben én fejemet a vállára hajtva bújtam hozzá óvatosan.  Sokat gondolkodtam azon, amit az elmúlt napokban éreztem. Olyan megérzésem volt, ha nem ma este, akkor holnap biztosan világra jön  a legifjabb Mr. vagy  Miss. Cullen. Nagyon boldog voltam, de egyben aggódtam is. Mi lesz, ha valami történik? Ha elvesztem őt? Mi lesz, ha komplikációk lesznek?
-Carlisle…-kezdtem bele aggódva.
-Igen?-kérdezte mosolyogva
-Ugye nem lesz baj?-néztem szemeibe, és láttam, ahogyan fejében végigpörgeti a lehetőségeket
-Nyugodj meg kedvesem. Ígérem…mindent elkövetek, hogy ne történjen semmi rossz. Ha mégis közbejönne valami, megoldjuk. Nincs miért aggódnod-mondta nyugtatóan, majd lágy csókot nyomott homlokomra.
-Szeretném, ha így lenne-hunytam le szemeimet, hogy picit a saját gondolataimba mélyedjek. Reméltem, hogy igaza van. Mindennél jobban bíztam benne, és tudtam, mindent megtesz majd, hogy megóvjon engem és a picit is. Tudom, hogy így lesz. Kétségem sem fért hozzá.És csak vártam, vártam hogy karomba tarthassam majd leendő gyermekem.  Aki Edwarddal együtt a mi világunk közepe lesz…




4 megjegyzés:

  1. Szia:)
    Nagon-nagyon szép fejezet lett:) Annyira aranyosak együtt:) Akkor ezek szerint a következő fejezetben megszületik a pici Alice*.* Már nagyon várom:)
    Szagényeket nagyon sajnálom, hogy ennyit aggódnak:( Főleg Esmet, hogy óránként háromszor megy hányni:S
    Remélem nem lesz semmilyen komplikáció a szülésnél, bár abból a tényből, hogy eddig csak két gyerekről volt szó, lehet, hogy mégis lesz:S Csak ne legyen egyiküknek sem komolyabb baja.
    Remélem a farkasok nem veszik majd rossz néven a családjuk növekedését:O
    Nagyon várom már a következő fejit:) Kérlek siess vele:)
    Puszi:CC&EC

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Igen...valószínűleg a következő fejezetben jön majd pici alice. Komplikálció nem lesz, de nehezebb lesz a világrajövetele, mint Edwardé. Megígérem, hogy nem lesz bajuk, és a farkasokkal nem lesz sok gond...
    Bár mással majd lesz, de erről még nem mondok semmit :)
    Sietek, bár most a félév előtt nagyon hajtanak minket. A múlthéten is hat dogát írtunk. De sietek...
    Puszi!
    Carly

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    De jó! :) Hamarosan megszületik Alice! :) Már nagyon várom. :) Aranyos volt, ahogyan Carlisle és Edward előkészítették a gyerekszobát, és hogy Edwardnak segítségre volt szüksége. :D
    Sajnáltam szegény Esmét, amiért ilyen rosszul volt, de szerencsére nála gyorsan lezajlik ez a terhesség. Lesz még egyébként egy harmadik gyerekük is, vagy csak Alice és Edward? :)
    Remélem a Volturi nem akar majd megint bekavarni, mint Edwardnál. :S
    Várom a folytatást! :)
    Puszi:
    Winnie.

    VálaszTörlés
  4. Szia Winnie! :)
    Hát...a harmadik gyerekről nem igazán tudok mit mondani. Nem tudom, hogy lesz e, mert a gondolataim még addig nem kalandoztak előre. Esetleg majd ha eljön az ideje kirakok egy szavazást, hogy akartok e, és hogy saját gyerek legyen e. A volturi egyenlőre békénhagyja őket, de még lesz velük konfliktus.
    Sietek a folytatással!
    Puszi!
    Carly

    VálaszTörlés