2012. április 22., vasárnap

Annyira sajnálom!

Bocsánat! Bocsánat!
Tudom, már majdnem másfél hete nem volt friss, de valami miatt nem halad az írás :( Nincs erőm írni, ami ihlethiánnyal is jár. De inkább túl kritikus lettem magammal, és mindig visszatörlöm, amit leírtam. Soha nem annyira jó, mint szeretném. Remélem, nincs harag.
És ha már jelentkeztem, lenne itt valami...Ti mit szeretnétek? Szeretnétek, ha a mostani rész Aurora szemszögéből íródna? Elárulom, itt ismét találkozik a család, de nem átlagos találkozás lesz ;) Fontos lenne; ha leírnátok kommentbe, hálás lennék.
Puszi! Carly 

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én kíváncsi lennék Aurora szemszögére, szóval, hogyha így írnád meg a folytatást, nagyon örülnék neki. :)
    De természetesen, én bármelyik szemszögnek örülök. :D
    Puszi:
    Winnie

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Az hiszem, én teljes mértékben átérzem a helyzeted, de ne aggódj, jönni fognak a jó ihletek, csak türelmesnek kell lenni hozzájuk ;)
    Valamint, én is szívesen olvasnám a következő fejezetet Aurora szemszögéből :) Kíváncsi vagyok rá, mi történt vele, amíg távol volt a szüleitől, na meg persze arra a bizonyos találkozásra is :) De, mint Winnie, én is örülök bármelyik szemszögnek :D Ahogy jön az ihlet :)
    Puszi: Juliet

    VálaszTörlés
  3. Sziaa!
    Érdekes, hogy most írtad ki ezt a bejegyzést, mert én meg pont most kászálódtam ki a gödörből. EGY HÓNAPON keresztül nem írtam semmit, ráadásul még gép elé sem kerültem. :/
    Viszont ma délelőtt be tudtam pótolni az elmaradt fejezeteket, ugyanolyan jók lettek, mint az eddigiek.
    Az utóbbinál már mondtam magamba, hogy "TALÁLJÁÁK MÁÁR MEG AURORÁT", aztán most meg láttam, hogy újra együtt lesz a család, ezért megnyugodtam. Szerintem is írd meg Aurora szemszögéből ezt a részt, ő a kedvenc szereplőm, és kíváncsii vagyok az ő nézeteire.♥
    Ne kapkodd el a következő részt, de hozd hamar. :D
    x.o.x.o LaMes Grock.

    ui: Ha nem lenne nagy gond azért elolvasnád a Friendship over the bound 9. fejezetét? Most tettem fel, és remélem neked is tetsziik. Hagynál nekem a bejegyzés alatt egy véleményt róla? Nagyon megköszönném. Itt a blogom:
    http://flirtsandalfas.blogspot.com
    kösziipuszii, váromakomiiiid. :)

    VálaszTörlés