2014. november 8., szombat

Something small

Sziasztok!
Sajnos még mindig nem a friss fejezettel jöttem, mivel nincs túlzottan sok időm az írásra. Éppen ezért mindenképp kárpótolni szeretnélek titeket, így megmutatnám, milyen is lesz a kis Lilly, mire a történet véget ér [milyen gyorsan elszáll 18 év]  :)

Puszi! Carly






32 megjegyzés:

  1. Szia Carly!
    Jaaaj, milyen szép lesz Lily! :) *.*
    Neked sincs időd írni? :S Nekem sincs sajnos...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Vikki!
      Lilly valóban nagyon szép nagylány lesz :)
      És sajnos alig van időm írni. De mint mondtam, igyekszem, amint tudok!
      Puszi! Carly

      Törlés
    2. Szerintem is nagyon szép lány azaz nő lesz belőle! remélem Carlisle is megismerheti majd a lányát és nem hal meg mielőtt láthatta volna!!!!!!!!!!!!! :(

      Törlés
    3. Szia, Johanna!
      Nyugi, Carlisle meg fogja ismerni a lányát, Lilly lesz az Ő pici lánya.
      Ezért is viseli majd meg Őt az az időszak, mikor Lilly már inkább lesz nő, mint kislány, hiszen...Lilly az Ő kislánya. De még ha lassan is, beletörődik majd ebbe a ténybe ;)
      Puszi!
      Carly

      Törlés
    4. remélem az soká lesz még!!!!!!!! reméltem,haogy nem leszel olyan kegyetlen :)
      Puszi! :D

      Törlés
    5. Soká lesz még az, még rengeteg minden vár Carlisle-ra és Esme-re, na meg a most született pici Lilly-re is :)
      Puszi!
      Carly

      Törlés
    6. ÉLSZ MÉG???????????????????????????????????????????????????????????????

      Törlés
    7. Szia, Johanna!
      Igen, élek még, és nem győzök bocsánatot kérni, amiért ilyen sokáig nincsen friss. Kicsit nehéz összeegyeztetni az írást és az egyetemet, annyira sajnálom. Most jönnek majd a félévi vizsgák, így még mindig nem lesz egy darabig fejezet, de amint véget érnek a borzalmak, hozom a fejezetet. Egy része már meg van írva, de nincs kész. :/
      Igyekszem majd vele de mos muszáj hanyagolnom kissé amit szeretek, azért, hogy az lehessek, aki majd lenni szeretnék.
      Puszi!
      Carly

      Törlés
    8. Ilyenkor a félévi?????????Azt nem januárban van?????????????? amúgy nincs gáz! :) csak néha tök unalom az életem és ilyenkor jó olvasni az írásaidat :) :) :) <3
      Puszi!!!!!!

      Törlés
    9. Igen ilyenkor. De amint végzek mindennel, azonnal visszatérek az íráshoz.
      És örülök, hogy ennyi örömet és izgalmat hoznak az életedbe a történeteim ^^
      Puszi!
      Carly

      Törlés
    10. Az az igazság hogy nyáron volt 1 éve hogy meghalt a nagypapám és igazából már több mint egy éve nem igazán beszélek senkivel csak a tanáraimmal és a családommmal .A nagyim szerint ez a egész engem viselt meg a legjobban. ;( Ezért inkább az olvasásba menekültem hogy senkivel se kelljen beszélnem addig se .
      Bocsi hogy ezt mind rád zúdítom ,de a történeteid valahogy tükrözik azt az életet amilyet én is szeretnék.
      Puszi! J.

      Törlés
    11. Szia, Johanna!
      Nagyon sajnálom, ami a nagypapáddal történt, részvétem.
      Annak viszont nagyon örülök, hogy jobban érzed magad a történeteimtől. Örömmel tölt el, hogy van miért csinálnom, és ez mindig melegséggel tölti el a szívemet.
      Köszönöm!
      Puszi!
      Carly

      Törlés
    12. Köszi! mikor rakod fel a kövit?
      Puszi!

      Törlés
  2. Köviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!
    MOST.
    AKAROM.
    A.
    KÖVETKEZŐ.
    FEJEZETET.
    VAGY.
    MEGKERESLEK.
    ÉS.
    LEÍRATOM.
    VELED.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. teljesen igazad van!!!!!!!!! fogjunk össze Carly ellen !!!!!!!!!!!!

      Törlés
    2. Sajnos, mint mondtam most jön a vizsgaidőszakom, és addig is demóim vannak, így nem tudok írni. Nincs időm. Nem néhány nap felkészülni ezekre a vizsgákra, olyan, mintha az összes dolgot, amit az életedben tanultál meg kéne tanulni, csak éppen 1 hónap alatt. Rettenetesen sok és fárasztó.
      És annyira sajnálom, de...mint mondtam, emiatt muszáj hanyagolnom az írást, de nem hagytam abba. Erről szó sincs.
      Visszatérek, amint lehet, de addig is kérem a megértéseteket és a türelmeteket.
      Nem mellesleg...szerintem ez számomra talán nehezebb is, mint nektek, mivel hanyagolnom kell azt, amit imádok. Az írást.
      Puszi!
      Carly

      Törlés
    3. Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii máááááááááááááááááááááár csak szívatunk ,legalábbis én!!!!!!!!!! Tisztára megértelek bár nekem nem a dogákra kell tanulnom hanem a felvételire és ahova megyek ellégé magasra tették a mércét!!!!!!!!!!
      Puszi!

      Törlés
  3. Én.
    Nem.
    Értem.
    Meg.
    Vigyázz!
    Magadra!

    VálaszTörlés
  4. IGEN!
    Ha ilyen életbevágó dolog a tét bármire kész vagyok! És megvannak az eszközeim... Carly melyik egyetemre jársz?

    VálaszTörlés
  5. Na jó.
    Azt hiszem, itt jött el annak az ideje, hogy megálljt parancsoljak a dolognak.
    Köszönöm, hogy megértesz Johanna! Nagyon hálás vagyok neked
    De most a kedves "Névtelenhez" szólnék.
    Nem jó ez így. Semmi esetre sem tudom hamarabb hozni a friss fejezetet. És ha nem bánod, nem árulnám el, melyik egyetemre járok. Főleg nem, ha ilyen kommentekkel ajándékozol meg.
    Ennyi.
    Többet nem mondom el, mi az oka a szünetnek. De ha nem maradnak abba az ilyen típusú kommentek, talán határozatlan időre lezárom a blogot.
    Még egyszer kérem a türelmeteket!
    Carly

    VálaszTörlés
  6. Ne.
    No.
    Nein.
    Nicht.
    Nope.
    Non.
    Várok egy kicsit...
    De csak, hogy tudd Budapesten, Debrecenben és Szegeden is járatos vagyok és egyszer még látjuk egymást, amikor is megajándékozol arany ujjaid fényesen ragyogó aurájával!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BOCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BOCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BOCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII + még millió BOCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! ugye nincs hariiiii????????????????????? én tényleg sajnálom a beszólásaimat!!!!!!!!!!!! :( BOCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII de komolyan Carly esküszöm nem akartalak szívatni! ugye nem haragszol rám?

      Törlés
  7. Szia Carly!
    Remélem, azért még emlékszel rám:) Elég hosszú időre eltűntem.. Magánéleti dolgok stb. de most nem is ez a lényeg. A fontos az, hogy most itt vagyok, visszaolvastam minden elmaradt fejezetet (megjegyezném, hogy részben a tanulás rovására, de szerencsére annyira azért nem voltam lemaradva velük:))
    Teljes mértékben megértem, hogy nincsen időd az írásra... Nehéz dolog az egyetem, főleg ha első éves az ember, ezt én is most tapasztalom:(
    Kíváncsian várom a folytatást! Lehet, hogy csak én vagyok ilyen morbid, de egy történet akkor izgalmas, amikor ilyen részek jönnek benne. A kedvenceim pedig azok a fejezetek, amikor a gondot és a bajt helyrehozzák. Együtt! :) Szóval azt hiszem pont jókor érkeztem :D Várom már nagyon a januárt, nem csak a vizsgák befejezése miatt, hanem mert itt is lesz talán egy friss, ropogós, fincsi új fejezet :D
    De csak nyugodtan, senki nem sürget:)
    Puszi, Juliet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még egy dolog. Ezt annak üzenném, aki nem valami szép formában és tisztelet tudóan közölte az akaratát Carly-val. Remélem, olvasod majd ezt. Egy blog fenntartása nem egyszerű dolog! Próbálj meg létrehozni egy saját kis világot, saját kis történettel, ötletekkel, képekkel és átformált szereplőkkel! Szokták mondani, hogy minden kezdet nehéz. Nos, ez is egy ilyen téma. De a folytatás még nehezebb. Még a híres íróknál is előfordul olyan, hogy nem jön az ihletük hetekig, sőt hónapokig. Ez nem úgy megy, hogy ráparancsolsz és írni fog. Ezzel inkább csak azt éred el, hogy elveszed tőle azt a jó érzést, amit az írás nyújt neki. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy vagy abbahagyja az írást, vagy csak saját magának írja tovább. És ezért mások és a saját érdekemben - mert nagyon szeretem ezt a történetet (és nem mellesleg Carly-t is nagyon megszerettem az évek alatt) - kérlek téged, hogy ne zaklasd őt. Ha lesz ideje és kedve is hozzá, úgyis írni fog, ha nincsen kedve, akkor sem fog, ha te követelőzöl. Kicsit próbáld megérteni, hogy ez nem könnyű dolog, nem mellesleg, ha ilyen kommenteket kap és még fenyegeted is őt, attól csak nyomást fog érezni, ami nem engedi majd felszínre törni az ihletet.
      Neked pedig Carly, sok sikert kívánok a vizsgákhoz!:) Én is azokkal szenvedek már most.. Viszont az első év mindig nehezebb abból a szempontból, hogy teljesen máshogy kell tanulni, mint a gimiben. De évről évre könnyebb lesz. Vagyis a történeted alapján és amennyire téged ismerlek, van egy sejtésem, hogy mit tanulsz és akkor az előző mondatomat visszavonom, mert nem lesz jobb :D de ez úgyis lényegtelen:) Még egyszer sok sikert és kitartást! És ne engedd, hogy elvegyék a kedved az írástól!
      Puszi

      Törlés
    2. én tényleg sajnálom hogy bunkó voltam és remélem nem rám gondoltál amikor a fenyegetős részt írtad mert nekem nem ez volt a célom az viszont hogy még bocsánatot sem kér az a bizonyos "Névtelen" felhasználó szerintem már tényleg kicsit több a soknál!!!!!!!!!!!!
      mindkettőtöknek sok sikert a vizsgákhoz!
      Puszi!

      Törlés
  8. Nyugalom mindenkinek!
    Nem haragszom senkire. Mindössze némi türelmet és némi megértést kérek. Nem nagy dolog.
    Johanna, nincs miért bocsánatot kérned. Sosem haragudtam rád, nincs semmi baj :)
    Kedves "Névtelen", örömmel fogadtam a te bocsánatkérésedet, de rád sem haragszom. Nem haragszom én senkire.
    Ígérem, nem leszek hálátlan a türelmetekért!
    Puszi!
    Carly

    VálaszTörlés
  9. Szia, Juliet!
    Hát hogy ne emlékeznék rád? :D Egyetlen olvasómat sem feledem el.
    Nagyon örülök, hogy ismét itt látlak.
    Köszönöm, hogy kiálltál mellettem, jó tudni, hogy más is keresztül megy azon, amin én is, és tudja, mennyire nehéz helyzetben vagyok éppen.
    Nagyon nehéz kompromisszumot kötni az életben, de most rá lettem kényszerítve.
    De hamarosan hozok némi ízelítőt a folytatásból, amit még régebben megírtam, és ez talán mindenkinek enyhíti majd az indulatait :)
    Puszi!
    Carly

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Carly te egy angyal vagy arany kezekkel megáldva :) bocsika "Névtelen" csak előtte felhúztak és úgy összességében mindenkire haragudtam sajnálom nem az volt a célom hogy valakinek rosszul eső dolgot írjak tényleg ezer bocs tőled is
      és Carly köszönöm hogy nem haragszol
      Puszi!

      Törlés
  10. szia mikor lesz folytatás?

    VálaszTörlés