2012. október 29., hétfő

Peter Facinelli & Elizabeth Reaser || falling from cloud nine

Sziasztok!
Itt is lenne a második szülinapi meglepetés, ami nem más, mint egy Petabeth / Lizter videó (HD), amit szerencsére még a nagy gépleállás előtt elkészítettem, így most nem kellett vele bajlódni, hogy újra elkészítsem.  Remélem mindenkinek tetszeni fog! :)

U.I.: Aki még nem olvasta a szülinapi novellát---> itt
4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Hű, itt most muszáj elmondanom ugyanazt, amit chat-ben is, hogy ezek a mondatok tőlük, csak még jobban fájdítják a szívünket :( Ha tényleg ezt gondolják és érzik, akkor miért nincsenek még együtt? Mi az oka annak, hogy csak barátként vannak egymás mellett? Ez számomra mind máig érthetetlen :/
  Azért mért nem veszett el minden remény. Bízunk Winnie jó megérzéseiben, és pár nap múlva kiderül az igazság is ;)
  Nagyon jó videó lett, és még mielőtt elfelejteném, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A BLOGNAK!! :)
  Puszi, Juliet

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Juliet!
   Hát igen, ezek a mondatok elég sokat sejttetők, és szerintem kizárt, hogy ne legyen itt valami kettejük közt! Nem is értem, miért nincsenek együtt...Szinte érthetetlen a dolog.
   Már eléggé várom, hogy kiderül-e valami azon a premieren :P De hát...reméljük a legjobbakat :D
   Köszönöm a blog nevében is a köszöntést! ;)
   Puszi!
   Carly

   Törlés
 2. Szia!
  Imádtam ezt a videót is, akárcsak a novellát. :)
  És egyet kell értenem Juliettel abban, hogy még mindig érthetetlen, hogy miért is nincsenek ők együtt, miért nem egy párként látjuk már őket, hiszen elméletileg minden akadály elhárult előlük. :/
  Abban én is csak reménykedni tudok, hogy - ha nem is a pár nap múlva történő premieren - de hamarosan tényleg együtt lesznek ők, mert azok után, amiket láthatunk tőlük, ezek a kétértelmű megnyilvánulások... szóval, ezek után már erre számít az ember, ennek kellene következnie.
  Én is nagyon boldog születésnapot kívánok a blogodnak! :)
  Puszi:
  Winnie

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Winnie! :D
   Örülök, hogy tetszett a videó, és hát én is csak ismételni tudom magam XD Nem is tudom elhinni, miért nem egy pár, illetve hogy szerintem minimum van köztük valamiféle vonzás / szikra. Még akkor is, ha ezt nem akarják bevallani. Én is reménykedem abba, hogyha még most nem is, de hamarosan együtt lesznek, és fellebbenhet minderről a fátyol :)
   Neked is köszönöm a blog nevében a köszöntést! :)
   Puszi!
   Carly

   Törlés