2017. december 24., vasárnap

MERRY CHRISTMAS! :)KELLEMES ÜNNEPEKET MINDEN OLVASÓMNAK!

~*~


6 megjegyzés:

 1. Szia Carly!
  Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Már nagyon várom a folytatást.(bár Carlisle felépülését kicsit hiányoltam az eddigi fejezet(ek)ből.) �� Remélem, nem sokára felteszed a követkető fejezetet.
  ��OJW

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, OJW!
   Most lett vége a vizsgaidőszakomnak, így csak most kezdhetek el újra írni, de igyekszem minél gyorsabban hozni az új részt :D
   Carlisle felépüléséről a következő részben lesz szó, ennek az az oka, hogy az előző fejezetet sokkal hosszabbnak terveztem, de olyan hosszú lett volna már a rész, hogy úgy gondoltam a tervezett mennyiséget félbe vágom, és amit egy fejezetbe terveztem, azt kettőben írom majd meg. Tehát eredetileg Carlisle felépüléséről is az előző részben lett volna szó, de technikai okokból a következőbe kerül majd bele :)
   Ezt azért írtam le, mert eddig mindannyian ezt kifogásoltátok, de szeretném, ha tudnátok, hogy nem lett Carlisle elfelejtve :D

   Puszi!
   Carly

   Törlés
  2. Ezeknek a híreknek minf nagyon örülök, remélem a vizsgáid jól sikerültek. ;) Akkor szépen türelmesen várom a következő fejezetet. :)

   Törlés
  3. Szia!
   Igen, jól mentek a vizsgáim, minden meglett elsőre és kifejezetten jó eredménnyel :)
   Igyekszem hozni minél hamarabb a fejezetet, amint elkészül azonnal felteszem.

   Puszi!
   Carly

   Törlés
 2. Szia!
  Na mi újság, hogy állsz a fejezettel? :)
  Már nagyon várom, feldobná az egyforma napjaimat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   A fejezet úton van, de mivel évközi demonstrációim voltak, így az elmúlt másfél hét teljesen kiesett az írást tekintve az egyetem miatt. A hétvégén ismét neki tudok ülni majd, így remélhetőleg minél hamarabb hozom majd az új részt :) És nekem megtiszteltetés, hogy feldobhatom a napodat :)
   Puszi!
   Carly

   Törlés