2016. június 24., péntek

Ismét itt (Gone Girl)



Sziasztok!


Először is szeretném bocsánatotokat kérni, amiért eltűntem. Nem így terveztem, de ez a félév nagyon hirtelen rámzuhant. Ez volt az eddigiek közül az egyik legkeményebb szemeszterem, több szigorlatom is volt egyszerre, és emiatt az évközi tanulás még nagyobb hangsúlyt kapott, nem tehettem meg, hogy leülök írni, akármennyire is szerettem volna. Pedig rettenetesen hiányzott. 

Nem tudom, hányan maradtatok meg az olvasóim közül. Megértem azokat, akik idő közben elpártoltak, hiszen lassan 1 éve alig adtam magamról életjelet. De azért remélem, hogy néhányan, akik eddig olvastak engem, továbbra is megmaradtak nekem. A nyáron igyekszem majd behozni a lemaradásomat. Egyenlőre még eléggé ki vagyok merülve, de amint egy kis erőt gyűjtöttem, neki is állok a folytatásnak, és amint tudom, hozom nektek azonnal a fejezetet. 

Hogy mi mindennel készülök nektek, az egyenlőre maradjon az én titkom :) Remélhetőleg minél több fejezetet tudok majd hozni nektek, amik hála egyre pontosabb szaktudásomnak, remélhetőleg egyre inkább szakmailag is pontosabbak lesznek. Célom, hogy folyamatosan fejlődjek ezen a téren, és hogy az ilyen kis orvosi részletekkel minél érdekesebbé tegyem a történetet :)


Kellemes nyarat mindenkinek!
Puszi!
Carly



18 megjegyzés:

  1. szia!
    örülök , hogy újra írsz! Nagyon várom a részeket! Pihenj, de utána gyorsan részeket pls. Mindig várni fogom, mert imádom ezt a blogot!
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Erzsébet! :)
      Köszönöm, hogy kitartasz mellettem, ezt mindig öröm hallani :) Közben fellépett nálam egy kisebb egészségügyi probléma, de azért igyekszem majd így is írni :) Sajnos a stressz sok mindent elront az emberben, és most ez nálam is megtörtént, de majd csak túllendülök rajta.
      Puszi!
      Carly

      Törlés
  2. Először is neked is kellemes nyarat! :)
    Másodszor várom a folytatást és az a lényeg,hogy most már vagy :)

    Puszi!
    Tori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Tori! :)
      Igyekszem majd hozni a folytatást, de mint említettem, fellépett nálam némi egészségügyi probléma. Ennek ellenére igyekszem majd írni :)
      Puszi!
      Carly

      Törlés
  3. Szia Carly! :)
    Látom te is visszatértél... én is nagyon régen írtam, már de próbálok pótolni.. Jó ég! Nagyon nehéz írni és tanulni is egyszerre. :S de a legnehezebb: lelkiismeret furdalás nélkül hanyagolni az írást.. Várom a folytatást! :D
    Puszi:
    Vikki Cullen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Vikki! :)
      Ahogy mondod, ezzel teljesen egyet értek. Igyekszem minél hamarabb hozzni az új részt, de mint írtam, van némi egészségügyi problémám, amin most túl kell legyek előtte :/ Sajnos megviselte a szervezetemet a nagy hajtás.
      Puszi!
      Carly

      Törlés
  4. Szia Carly!

    Hűséges olvasódként már nagyon várom a folytatást. Remélem minél hamarabb jelentkezel, de előtte mindenképpen pihend ki magad.
    Puszi:
    Jasmine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Jasmine! :)
      Köszönöm neked is, hogy még mindig itt vagy velem :) Igyekszem majd a folytatással, de előbb túl kell esnem ezen a kis egészségügyi problémámon, amit a stressz hozott ki belőlem. De amint jól leszek neki is állok teljes gőzzel :)
      Puszi!
      Carly

      Törlés
  5. az jó lesz ha most már nekiállsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia "Névtelen"!
      Mint írtam, beteg voltam, csak néhány napja szereztem vissza az egészségemet. Olyan volt a helyzetem, hogy nem tudtam koncentrálni, nem egy egyszerű megfázásról vagy nátháról volt szó. Előfordul, hogy a szervezet besokall a stressztől, és olyankor minden elromlik.
      Nem mentegetem magamat, de sajnos ez volt a helyzet. De azt nem tudom, ez az egész hosszabb távon milyen hatással lesz az egészségemre, remélem, hogy több ilyen nem lesz.
      Igyekszem, de légy türelmes! Nem parancsra megy az írás ;)Én sem terveztem hogy kiesek a forgalomból majdnem egy hónapra.

      Puszi!
      Carly

      Törlés
  6. Szia Carly!
    Figyelj, nem akarlak megbántani vagy sürgetni, de már két éve (ha nem több) vizsgaidőszakod van, ezért nem tudsz írni. Júliusban nem voltál jól, nem hiszem, hogy azóta sem változott a helyzet. (Ha esetleg tényleg ilyen komoly a baj, akkor elnézésedet kérem.) Most megint egy új év kezdődött, és én úgy gondolom, hogy túl jó ahhoz a történeted, hogy abbahagyd. Tényleg nem akarlak sürgetni, de már nagyon várom az új fejezetet, és remélem, hogy minél hamarabb hozod.
    Ezt a monológot ne vedd úgy, hogy ellened irányul csak gondoltam megírom, hogy nekem hiányzik ez a történet.
    Nagyon Boldog Új Évet!

    Puszi:
    OJW

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ugyan nem bántasz meg ezzel. :)
      Az egyetemmel és a vizsgaidőszakkal (amiben most is benne vagyok) nem tudok sajnos mit kezdeni, ez a kötelességem.
      A betegség meg komolyabb volt sajnos, most sikerüét teljesen megszüntetni csak a problémát egy hónapja, és remélem, nem is tér vissza többé :)
      Amint tudom, hozom az új részt, nem hagyom abba itt, becs szó. Van megírva körülbelül 4 oldalnyi új fejezet, de nincs lezárva és sokkal többet szánok még ebbe a részbe :)
      Boldog Új évet!

      Puszi!
      Carly

      Törlés
    2. Szia Carly!
      Köszönöm,hogy válaszoltált.
      Már nagyon várom az új fejezetet.
      Puszi:
      OJW

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Mostanában nagyon eltűntél, van valami baj? Vagy inkább ne hozzam szóba? Amúgy csak azt szeretném megérdeklődni, hogy lesz-e még folytatása ennek a történetnek? Csak, mert ez a kedvenc blogom(de tényleg :)) Meg látom, hogy változtattál is dolgokon. Ez most azt jelenti, hogy ,,visszatérsz"? Nagyon örülnék neki, ha így lenne.
    OJW

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia OJW!
      Sajnálom, hogy eltűntem, de elég nehéz időszakon vagyok túl, ami az egyetemet illeti (tudom, mindig ez a kifogás, de muszáj ott megállnom a helyem). Persze hogy lesz folytatás, amit elég hosszúra tervezek és emiatt nem került még fel, mert kárpótolni szeretnélek titeket a hosszú kimaradásért :) Már elég sok megvan belőle, csak nagyon sok mindent terveztem bele, és emiatt húzódik a felkerülésre blogra :)
      És nagyon örülök neki, hogy tetszik a blog, ez most nagyon jól esett :)
      Vissza fogok térni :) Remélem még a vizsgáim előtt elkészül a fejezet ^^

      Puszi!
      Carly

      Törlés
  9. Szia!
    Remélem hamarosan minden rendeződik. Ha esetleg nem is lesz befejezett ez a történet remélem azért nálad rendeződik minden <3
    Bárhogy is legyen akik olvasnak biztos vagyok benne,hogy ugyanezért szurkolnak :)
    Ha pedig jön majd a friss legyen az bármennyi idő én várom :)

    Puszi!
    Tori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Tori!
      Szerencsére minden rendeződött, csak nagyon el lettem havazva, és emiatt sajnos kevés időt tudtam írásra szánni :) Ahogy az előbbiekben említettem, már van egy viszonylag hosszú rész megírva, de elég sokat terveztem kárpótlásképp ebbe a fejezetbe és emiatt húzódik a feltétele blogra :)
      Köszönöm a támogatásod nagyon sokat jelent nekem! ^^

      Puszi!
      Carly

      Törlés