2014. szeptember 4., csütörtök

Cullen's Anatomy XXXIII. Fejezet

Sziasztok!
Próbáltam minél jobban sietni a frissel, és bár némi késéssel, de meg is hoztam nektek az új fejezetet. Be kell vallanom, függővéget hagytam, amiért lehet, hogy néhányan majd meg akartok fojtani ^^ De remélem, izgalommal olvassátok majd ezt a rész is.
Puszi! Carly
[december 1.]
(Carlisle szemszöge)
-Jó reggelt, szívem!-pillantottam rá egy széles mosollyal az arcomon, miközben Ő kissé álmos pillantással sétált ki hozzám a házunk konyhájába.-Hogy aludtál?
-Jól-mosolyodott el Ő is, amint helyet foglalt a tőlem nem messze álló faaszalnál.-Bár a kis Lilly egyszer-kétszer felébresztett a mozgolódásával-nevetett fel halkan ujjait lágyan a hasára simítva, mire nem bírtam megállni, hogy én is fel ne nevessek. El sem hittem, milyen gyorsan elszaladt 36 hét. Amikor legelőször láttam az én pici lányomat, mindössze akkora volt, mint egy kicsiny borsószem, most pedig már alig fér el az anyukája pocakjában, amit néha erőteljes mocorgással is jelzett Esme számára.-Már nem sokáig szeretne idebent maradni.
-Valóban, nemsokára itt az ideje, hogy előbújjon-jegyeztem meg kuncogva, miközben nekiálltam, hogy az utolsó simításokat is befejezzem az Esme számára készített meglepetésen.-És ennek örömére készítettem neked valami különlegeset-szedtem ki a gőzölgő reggelit a serpenyőből.
-Csak nem sütöttél?-pillantot rám meglepettséggel a szemeiben, még annak ellenére is, hogy a siker előtti ügyetlenségem füstös illata az egész konyhát belengte. Tudtam, hogy ugyanúgy érzi, mint én; de még sem tette szóvá, és ez az, ami miatt annyira imádtam Őt…a hatalmas szíve miatt.
-Bizony ám-tettem elé a frissel elkészített étket egy büszke mosollyal az arcomon.-Készítettem egy kis zöldséges omlettet zöldbabbal és répával-mutattam a tányérra.-Be kell vallanom, nem ment elsőre, mivel a zöldbab nem volt éppen együttműködő-nevettem ismét, amire Ő is mosolyogva felnevetett.
-Semmi baj, mindenkivel előfordul-simította meg a vállamat biztatóan, amint én is helyet foglaltam mellette az étkezőasztalnál.-Hmm…ez nagyon jó-pillantott rám, miután egy nagyobbacska falatot emelt a szájához.
-Köszönöm!-simogattam meg felém eső karját.-Szerettelek volna valami finommal meglepni ezen a nagy napon, hiszen…nem minden nap jön el az a pillanat, hogy az ember az első gyermeke utolsó ultrahangvizsgálatára készülhet.
-Valóban nem-mosolyogta, amint tovább folytatta a jóízű falatozást.-Annyira hihetetlen, hogy már is eljött ez a nap…
-Én sem vártam, hogy ilyen gyorsan repülnek majd el felettünk a hónapok-álltam fel mellőle, hogy egy kis tejet töltsek neki, amivel így még fehérjedúsabbá tehetem ezt a tápláló reggelit.-Kérsz tejet, igaz?
-Persze, mint minden reggel-válaszolta, miközben lassan befejezte az általam készített reggeli elfogyasztását. Esme az egész terhessége során nagyon felelősségteljes volt, semmit sem bízott a véletlenre. Ez ma sem volt másképp.-Oh-nevette, mire én ismét rá emeltem a szemeimet-, azt hiszem, Lilly-nek is nagyon ízlett, amit készítettél-simogatta meg a hasát újból.
-Ennyire izgága ma reggel a kisasszony?-léptem mellé halkan nevetve, majd miután a tejet a kezébe adtam, ujjaimat én is lágyan rásimítottam gömbölyödő pocakjára. Valóban erőteljes kis mozdulatokkal fészkelődött odabent.-Mocorog ám, nem is kicsit…
-Egy igazi kis örökmozgó-húzódott arcára egy újabb mosoly, amint újabb kortyot ivott a frissítő, hideg tejből.-Egyébként…a szüleim ma érkeznek Colombusból-pillantott rám még mindig kissé álmos szemeivel.-Tudod, a baba miatt…
-Igen, emlékszem rá-bólintottam, miközben nekiálltam, hogy elmosogassam a reggelikészítés maradékát.-Segítenek az utolsó hetekben.
-Felajánlottam nekik, hogy addig lakjanak nálunk, de Ők semmiképp sem szerettek volna a terhünkre lenni-folytatta.-Ezért…arra gondoltam, odaadom nekik a régi lakásom kulcsát. Nem szeretném, ha egy vagyont fizetnének valamelyik szállodának, amíg itt vannak
-Ez remek ötlet-fordultam ismét hozzá, miután az utolsó koszos konyhai eszközt is a mosogatógépbe raktam.-De…ha nem bánod, majd még beszélek velük erről, hátha maradásra bírom őket-ajánlottam fel- Mégis csak egyszerűbb, ha nem kell minden alkalommal taxit hívni, mikor a városból hozzánk szeretnének jönni.
-Imádlak!-pillantott rám hálásan, mire nem bírtam megállni, hogy csillámló arca láttán apró csókot ne hullajtsak örömtől mosolygó ajkaira.
-Mint ahogy én is-mosolyogtam szintén, amint felsegítettem Őt asztaltól.-Nos, mi lenne, ha lassan készülődnénk. Addison fél óra múlva fogad minket-pillantottam az órámra, amin már majdnem fél nyolc volt.
-Akkor nem ártana sietni-pillantott rám izgatott csillogással a szemeiben, mire mind a ketten elindultunk, hogy előkészüljünk erre a nagy napra.(Esme szemszöge)-Mennyi hó esett az éjjel-ámultam, amint a kocsi ablakán kitekintve tovább csodáltam a lassan szállingózó apró pelyheket. –Pedig még csak most köszöntött be a tél…
-Még Seattle-ben is ritka az ilyen korai hó-mosolyogta, amint tovább figyelte a fehér lepellel fedett városi utat.-Az időjárás is azt mutatja, milyen különleges nap a mai-pillantott rám büszkeséggel a hangjában, mire nem bírtam megállni, hogy én is el ne mosolyodjak.  Carlisle lelkesedése minden alkalommal lenyűgözött. Amikor csak a hasamra pillantott, amikor csak megemlítette a mi kis Lilly-nk nevét…Láttam, micsoda csodálat és rajongás csillog minden alkalommal a szemében, amikor a lányára gondol. Imádta Őt.-És ha már itt tartunk-emelte rám a szemeit ismét, amint egy kisebb megállóhoz értünk a Space Needle előtti lámpánál-, lenne itt még valami, amitől még különlegesebb lesz-nyúlt a zsebébe, amiből néhány pillanat múlva előhúzott egy apró ékszeresdobozt. Azonnal elakadt a szavam.-Nézd csak meg!-helyezte a kezemben, mire izgatottan álltam neki a kicsiny doboz kinyitásának.
Amint megláttam, azonnal apró könnyek szöktek a szemeimben. A puha párnácskák közt egy apró kis cumi alakú medál lapult.
-Istenem, ez gyönyörű-vettem ujjaim közé az ezüstösen csillogó kis függőt.-Carlisle, én nem is tudom, mit mondjak-pillantottam rá könnyeimmel küzdve.
-Ne mondj semmit-simogatta meg a vállamat.-Ez a csodás kilenc hónap, amit mi hárman megéltünk-pillantott a hasamra-, semmihez sem volt fogható. Életem legszebb emlékeit adtad nekem, amik hamarosan tovább gyarapodnak majd, mikor a kicsi Lilly megszületik-simította ujjait a pocakomra, amitől az én arcomra ismét boldog mosoly húzódott.-Mindennél jobban szeretlek titeket.
-Én is szeretlek-hajoltam hozzá csókra, ám mielőtt ajkaink egymáshoz simulhattak volna, mindent sötétbe borított egy hangos dudaszó és csattanás…émelyítő sötétbe.[ … ]-A vérnyomása stabil-hallottam meg egy ismeretlen hangot a fejemben folyton visszhangzó sziréna mögött.-A pulzus szapora, de a szaturáció rendben.
-Még mindig eszméletlen-szólalt meg egy másik hang, amit ismertem, biztos voltam benne de…mintha egy nyomasztó köd miatt, nem érzékeltem volna pontosan a körülöttem történteket. Semmit nem bírtam felidézni.-Mennyire vagyunk a kórháztól?
-Nem több, mint két perc-válaszolta az előbbi férfi hang. Megrémültem. Mi folyik körülöttem? Mi történt velem? Csak azt éreztem, hogy nem bírok megmozdulni, mintha ólom nehezedne minden végtagomra, minden kis porcikámra. Ám néhány sikertelen kísérlet után végül sikerült felnyitnom nehézkes szemhéjaimat.
-Mi…mi történt?-kérdeztem elfúló hangon, mire azonnal szembe találtam magam az ismerős női hang tulajdonosával. Addison.
-Magához tért-pillantott a balomon álló férfira, akinek a ruhája alapján egyértelmű volt, hogy mentős.-Esme, balesetetek volt-fordult hozzám némi aggodalommal a hangjában.-Ti a piros lámpánál álltatok, és a kereszteződésbe szemből érkező útról egy kocsi belétek rohant-magyarázta el a történteket.-A sofőr epilepsziás rohamot kapott vezetés közben.
-Mi van Carlisle-lal és…a babával?-sóhajtottam erőtlenül. Semmi más nem számított, mint Ők.
-Carlisle egy másik mentőben van, de…nincs valami jól-vallotta be őszintén, mire alig bírtam megállni, hogy a könnyeim hullani ne kezdjenek. Az érzéseim teljesen összekuszálódtak. Hálás voltam neki, hogy elmondta az igazat, de egy másik felem azt kívánta, bár ne tette volna, bár ne lenne igaz.-A kicsi pedig…
-Áu!-szisszentem fel, mielőtt befejezhette volna előbbi mondatát, amint egy erőteljes, rendkívüli intenzitású fájdalom hullámzott végig a hasam tájékán. Azonnat tudtam, mit jelent ez.
-A magzatvized elfolyt, mire kiértünk-vette vissza a szót.-A pici pulzusa is magas, mint a tiéd, de ezen kívül nincs semmi baja, ami jó hír-próbált megnyugtatni. Nem sok sikerrel.-Figyelj, nem lesz semmi baj…
-Nem lesz-ismételtem, hogy meggyőzzem magam.
A fejem továbbra is erősen zúgott, amint a mentő a kórház mellé kanyarodott, mintha egy rossz rádió néma hullámhossza vette volna át a gondolataim helyét. De még ennek ellenére is érzékeltem a helyzetem logikáját, és bármennyire is győzködtem magam, tudtam…semmi sem lesz rendben. Semmi.
-Üdv, Esme!-lépett mellém Dr. Shepherd, amint a mentőből kiemelve betoltak a sürgősségi ajtaján.-Kérem, kövesse az ujjamat!-emelte meg a mutatóujját, mire én tőlem telhető módon próbáltam teljesíteni az általa kérteket.-Tudja mozgatni az ujjait?
-Azt hiszem-sóhajtottam, ám a folyamatos, tompa fájdalom kissé elnyomta az érzékeimet.
-Komoly trauma érte a fejét-állapította meg, amint kezét a homlokomra helyezte.-Kell egy MRI, hogy lássuk, nincs-e koponya, vagy gerincsérülése-pillantott Addisonra.-Ha nincs semmi baj, előkészítheted Sectio caesareara.
-Micsoda?-emeltem szemeimet rémülten Addisonra, amint eljutott tudatomig a császármetszés gondolata.- Nem, nem, nem…Addidon, nem lehet császármetszésem-csillant meg hangomban az aggodalom.-Nem kerülhet egy hatalmas műtéti seb a hasamra, hiszen…te mondtad, hogy… Carlisle nincs jól-mondtam ki nehezen a fejemben motoszkáló fájdalmas gondolatot. -Ha ne adj’ Isten, valami nagyon rossz történne –álltam meg, mivel még az elgondolása is fájdalmas volt annak, hogy elveszítem Őt- nem akarom, hogy a kis Lilly….Talpra kellene állnom szinte azonnal-szöktek könnyek a szemembe-, és ezt egy komoly műtéti heggel nem tehetném.
-Esme, nem tudhatjuk, mennyi olyan apró belső sérülése lehet, amit az MRI talán nem mutat ki-vette vissza a szót Dr. Shepherd.-A természetes szülés talán nem a legjobb ötlet.
-Tudom-sóhajtottam.-De, ha nem kockáztatok, biztos, hogy nem láthatom el a kislányomat úgy, ahogy megérdemelné. Most csak az számít, hogy mindent megadjak neki.
-Jól van-bólintott rá Addison.-Ha nincs semmilyen gerinc vagy koponyasérülésed…benne vagyok-egyezett bele, mire a szívem azonnal megkönnyebbült.
-Köszönöm!-sóhajtottam hálásan, ám megkönnyebbültségemet ismét egy erős fájdalom vette át, amint egy újabb összehúzódást éreztem.-Áhhh…
-10 percesek-pillantott órájára.-Jól van, irány az MRI-folytatta.-Nincs már sok hátra-szorította meg a kezemet biztatóan, amire néhány pillanattal később gyorsan el is toltak engem a radiológia felé.
Amint abban a zárt készülékben feküdtem, semmi másra nem tudtam gondolni, minthogy milyen holnap vár ránk. Semmi másra, mint Carlisle égkék, csillámló szemeire, semmi másra, mint a még meg sem született kislányunk iránti szeretetére…mi lesz, ha nem látom többé? Mi lesz, ha nem simulhatok már hozzá? Mi lesz, ha a kis Lilly nem ismeri meg az Ő csodás apukáját? Akármennyire is tiltakoztam ezen a gondolatok ellen, nem bírtam elűzni Őket.
-Jól van, Esme!-lépett be Addison a szülőszobába, amint a vizsgálati eredményeimet szemlélte-Az MRI nem mutatott ki törést vagy bármilyen lágyszöveti sérülést sem a koponyádban, sem a gerincedben-pillantott rám megkönnyebbülten.
-Ez jó hír-emeltem rá szemeimet még mindig némi aggodalommal a hangomban, bár próbáltam megnyugodni, amennyire csak lehet…Lilly miatt.
-Igen, az-biccentett, amint közelebb lépett.-Milyen gyakoriak a fájásaid?
-Már lassan 5 percesek-szisszentem fel egy újabb görcsre.-És az intenzitásuk is nő…
-Akkor hamarosan itt az idő-hajtotta fel az engem alulról letakaró leplet, mire neki is állt, hogy megvizsgálja a jelenlegi állapotomat.-Már majdnem 6 centire kitágultál-egyenesedett fel néhány pillanat múlva, majd ismét lecserélte a vizsgálathoz használt steri kesztyűjét.-De ez még mindig nem 10 centi, így van annyi idő, hogy Mark összeöltse a felrepedt homlokodat.
-Remek-bólintottam némi izgalommal a hangomban, ám ez inkább volt félelemmel, mint várakozással teli. Nem tudtam, képes leszek-e mindezt egyedül végigcsinálni. Carlisle nélkül nem tudtam, menni fog-e, hiszen…Ő most nincs itt. Nincs itt, és ettől mindennél jobban megrémültem.-Addison…én félek.
-Nem kell félned-emelte rám szemeit, miközben kicsit megigazította a kézfejembe szúrt infúziót.-Talán nem hiszed el most, de…én biztos vagyok benne, hogy minden rendbe jön majd-simította meg a vállamat nyugtatóan.-Tudom, hogy nem úgy tűnik, de higgy nekem…
-Köszönöm!-csillantak fel a szemeim hálásan. A szavai most rengeteget számítottak.
-Itt is vagyok-lépett be az ajtón Dr. Sloan. -Hadd nézzem azt a repedést!-sétált hozzám, majd óvatosan leválasztotta a homlokomról az ideiglenes tapaszokat.-Igen…nem túl mély a seb, de elég hosszú, így mindenképp össze kell varrnom-vette a kezébe a lidokain injekciót, amit néhány pillanat múlva lassan bele is injektált a homlokomon lévő sebkörnyékbe.-Semmit nem fog érezni-hajolt hozzám ismét, majd amilyen finoman csak tudta, elkezdte összeölteni a hosszanti vágást.
Amint teltek a percek, egyre inkább éreztem, hogy közeleg a kislányom születésének pillanata. Az összehúzódásaim gyakorisága megnőtt, a fájdalom erősödött, és mire Dr. Sloan az utolsó öltéseket megejtette, már alig bírtam ellazítani görcsösen feszülő izmaimat. A fájdalom lassan mindenemet átjárta.
-Meg is vagyunk-ragasztotta le egy steril tapasszal az összeöltött sebet.-Jól érzi magát?-pillantott rám kissé aggódva, amint az arcom ismét fájdalomba fordult.
-Igen, persze -válaszoltam levegő után kapkodva.- Csak egy újabb görcs…
-Azt hiszem, készen állsz-emelkedett fel Addison az újabb vizsgálat után, mire azonnal a steril kesztyűket tartalmaző szekrényhez sietett.-Próbálj meg ellazulni…
-Nem tudom, menni fog-e-ziháltam tovább. Teljesen elvesztem. Féltem.-Nem tudom, mit csináljak-csuklott el a hangom, amint szemeimbe ismét könnyek gyűltek. Olyan volt mindez, mint egy rémálom, pedig nem kellett volna annak lennie. Egy leendő szülőnek boldogságot kellene éreznie a gyereke születésekor, nem rémületet.
-Tudja, mit?-emelte rám szemeit Dr. Sloan.-Itt maradok magával, Esme-húzott mellém egy széket, amint ismét Addisonra pillantott, majd vissza rám.-Tudom, Carlisle most nem lehet itt, de…remélem, én is megteszem támasznak.
-Köszönöm, Dr. Sloan-csillant meg a szemeimben néhány hálás könnycsepp.-Köszönöm!
-Ugyan, nincs mit-fogta kezeibe felé eső kezemet.-És hívjon csak Mark-nak-ajánlotta.- Szerintem elég ideje ismerjük egymást, hogy tegezhessen.
-Rendben, Mark-sóhajtottam, ám pillanatnyi megkönnyebbülésemet egy újabb fájás szakította meg.-Áu!
-Ez már egy  2 perces volt-foglalta el helyét Addison is.-Amikor mondom, kezdhetsz nyomni, jó?
-Igen, persze-bólintottam, és hamarosan éreztem is, amint egy újabb fájdalomhullám árasztja el az egész testemet.
-Most!-utasított finoman, mire minden erőmet összeszedtem, hogy megpróbáljam a világra hozni az én egyetlen kislányomat.-Jól van, lélegezz-állított meg, mire lassan kiengedtem az eddig bent tartott levegőt. A fájdalom semmihez sem volt fogható, mintha folyamatosan tűzzel égették volna minden porcikámat. De jól tudtam…érte érdemes szenvedni.
-Nagyon ügyes, Esme-emelte rám szemeit bátorítóan Mark.-Menni fog, látja…
-Rendben, most újra nyomnod kell-figyelmeztetett Addison, mire ismét összegyűjtöttem minden apró erőmet-Most!-pillantott rám, mire újből nyomni kezdtem még az erős fájdalmaim ellenére is.-Remek, már látom a kis fejét-mosolygott rám lelkesítően.-Vörös hajacskája van…
-Istenem!-sóhajtottam egy apró, fáradt mosollyal az arcomon.-A mi kis Lilly-nk.
-Mindjárt kint van, már csak egy erős nyomás kell-unszolt tovább.-Gyerünk, Esme, most!-ismételte újból, mire egy újabb erőfeszítést követően éreztem, amint a testem megkönnyebbül. És ekkor meghallottam, egy vékony, erőteljes kis sírást.
-Már itt is van-csillant fel Addison hangjában a boldogság, amint néhány mozdulattal végleg elválasztotta tőlem az én apró kislányomat.-És mennyi haja van, egy igazi kis hajas baba-bugyolálta egy kis törülközőbe, mire éreztem, amint a meghatottság könnyei hullani kezdtek az arcomra. Pici hangja hallatán azonnal tudtam, hogy egészséges. Még ha nem is láttam Őt, de tudtam. Egy anya tudja az ilyesmit.-Nézd csak, kicsi lány, itt a mamád-lépett hozzám egy aprócska csomaggal a kezében, majd óvatosan a karomba helyezte ezt a pici kis emberi lényt.-Nagyon sokat tett ám érted…
-Istenem, milyen pici vagy-ámultam, amint ujjaimmal lágyan megsimítottam porcelán kis arcát. Gyönyörű volt. Amint csodálva szemléltem apró vonásait, szinte mindenhol láttam valamit, ami Carlisle volt. Olyan, mintha tökéletes harmóniában jelentem volna meg benne én és Ő. Ám a szemei…a szemei különlegesek voltak..-És az apukád szemeit örökölted, tudod?-mosolyogtam, amint pici kis pilláit felemelve rám pillantott az enyémet tükröző palaszín, ám Carlisle íveit formáló kis szemeivel. Mintha Ő nézett volna vissza rám Lilly-n át.
-Gratulálok!-simította meg a vállamat Dr. Sloan.-Büszkék lehettek erre a kis mesterműre.
-A pici Lilly Cullen-sóhajtotta Addison, miközben arcára ismét mosoly húzódott. Amint lágyan megsimítottam kislányom apró kezeit, mitha…minden rossz semmissé vált volna. És Istenem…a pici ökle alig volt akkora, mint a fél kisujjam.- Viszont most el kell vinnem a kisasszonyt néhány vizsgálatra.-hajolt hozzám Addison ismét, majd óvatosan kihalászta a kezemből az én Lilly-met. Azonnal megbolydult a szívem.
-Ne, Addison!-szólaltam meg kétségbeesetten. Nem vehetik el tőlem még Őt is.-Ne vidd el, a kislányomat!-cseppent le egy rémült könnycsepp az arcomra..
-Esme, muszáj elvinnem Őt-pillantott rám valamivel komolyabban.-Át kell esnie a rutinvizsgálatokon…
-Nem veszíthetem el Őt is-álltam volna fel, mire Mark azonnal visszatolt engem a szülőszékbe-Kérlek, ne!-könyörögtem, mire nem bírtam megállni, hogy küzdeni ne kezdjek Mark erős karjai közt. Olyan voltam, mint egy csapdába esett vadállat, aki menekülni próbál.
-Mark, adj be neki 8 milligramm benzodiazepint-fordult hozzá, mire fél szemmel láttam, amint Addison kérését teljesítve, az infúziómba adja a kicsit erősebb nyugtatót.
-Ettől jobban leszel, hidd el-simította meg egyik kezével a karomat, amire néhány pillanattal később éreztem is, amint eltompul a tudatom, majd nyugtató sötétség húzódik könnyes szemeimre.
40 megjegyzés:

 1. CARLYYYYYYYYYY ez egy nagyon rossz vicc!!!! Muszáj volt ez a baleset??????????? tényleg meg foglak fojtani!!!!!!!!!! szegény Esme elvették a gyerekét + a férje sincs mellette: szörnyűűű. de aúgy jó feji lett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Johanna!
   Sajnálom, de tényleg muszáj volt a baleset. Nem minden idill egy emberi életben, és náluk eddig minden idilli volt. De mint mondani szokták, ami nem öl meg, az megerősít, és ez náluk sem lesz másképp. És ha lehet, ne fojts meg ^^
   Hidd el, nem bántanám őket, minden rendbe jön ;)
   Puszi! Carly

   Törlés
 2. de én akkor is meg foglak fojtani és jó lenne ha ezek után nem tennél ilyet velük amíg nem volt a baleset minden tényleg idilli volt . ugye ezután nem bántod őket többet????:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyugi, lesznek még bukkanók az életükben, de kiében nincs? De minden gond ellenére egy majdhogynem teljesen idilli életük lesz, és majd te is észre veszed, milyen nagy szerepet játszik minden akadály, amit átugranak. Ez formálja őket azzá, akik lesznek. Ettől lesznek azok, akik a történet végén lesznek.
   Én már minden eseményt kidolgoztam, ami az életükben rájuk vár, és ez alapján elmondhatom, több lesz a boldogság az életükben, mint a szomorúság. Jóval több. :)

   Törlés
 3. köszcsi hála égnek hogy boldog életük lesz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit :) Sosem tennék olyat a szereplőimmel, ismétlem SOHA, amit nem lehet valamivel helyrehozni. Minden rendbe jön ;)
   Puszi! Carly

   Törlés
 4. Szia!

  Nagyon jó a történeted, folytasd hamar, lécci (legkésőbb jövő hét? :D)

  Egy dolog viszont nagyon bántja a szemem: a kétszeri elírt császármeccés szó, ami helyesen császárMETSZÉS. (kritikus, de nagyon :D)

  Folytatást minél hamarabb ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, "Névtelen"! :)
   Köszi, örülök, hogy tetszett :) És uh...milyen figyelmetlen vagyok ^^ Bocsáss meg a hibámért, tegnap éjjel majdnem éjfélkor írtam meg a történet nagy részét, és ilyenkor hajlamos nem helyesen írni ^^ Ez hatalmas hiba, és javítottam is.
   Nem tudom, mikor jön a következő, ugyanis idén kezdtem az egyetemet, és emiatt is vagyok ennyire figyelmetlen és fáradt. Kissé kimerít ez a kezdeti időszak, de megpróbálom rendbeszedni magam minél hamarabb :)
   Nem ígérek semmit, de próbálom az újabb rész összehozni a jövőhéten. De legalább is minél előbb :)
   Puszi! Carly

   Törlés
  2. Szia!
   A zárójeles kritikus szónál azt értettem, hogy én vagyok kritikus, főleg miután régen nagyon sokszor csináltam bétázást, ezért egyből szemet szúrt, és nem a Te hibád volt kritikus. ^^
   Remlem, hogy élvezni fogod az egyetemet. ^^
   Ja és még egy dolog: ha jól látom, az óra sem megy igazán pontosan, legalábbis itt a hozzászólásoknál. ^^
   Jó éjt!

   Törlés
  3. Köszi a tanácsokat :) Minden támogatás és terelgetés jól jön :) Az órát pedig észre sem vettem ^^ Mindjárt megnézem, mit tehetek vele (eddig sosem állítottam át ^^)

   Törlés
 5. :) talán pihenned is kéne nem? :) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. KÉNE ;) De meg kell mondanom, én az írásra úgy tenintek, mint egy második "munkára", de mindeközben egy semmihez sem fogható szórakozás. Számomra ez a pihenés a mindennapi tanulás és nyüzsgés után, már lassan 4 éve vezetem a blogot (november 3.-án lesz 4 éve ^^), de már előtte is írtam, amit bár sosem tettem közzé hénány barátom kivételével, de azok írása során tanultam meg, mit hogyan csináljak. Még most sem tökéletes, amit csinálok, közel sem az, de még én is érzem, mennyi minden változott azóta, hogy először a fejembe vettem: "Most írni fogok" :)
   Egyszerűen...nem tudnék mit csinálni az írás nélkül. Még a gondolata is furcsa, hogy ez az utolsó történetem, de hamarosan el kell majd szakadnom ettől a csodás világtól. Ezzel nem azt mondom, hogy soha nem fogok többé írni, sőt...egy nap biztosan fogok még, és talán az is előfordulhat, hogy nem bírom majd ennek a történetnek a végén sem abba hagyni :P Ki tudja? Majd meglátjuk, mit hoz a jövő :)
   Puszi! Carly

   Törlés
 6. Szia Carly!
  Először is, nem akarlak megfojtani. :) Természetesen néha ilyen fejezetek is kellenek egy történetben, hiszen így adja vissza igazán a hitelességét. A valódi élet sem csak abból áll, hogy minden jó és minden szép, sajnos. :/
  Azért, egy kicsit elakadt a lélegzetem, ahogy olvastam ezt a sort: "...ám mielőtt ajkaink egymáshoz simulhattak volna, mindent sötétbe borított egy hangos dudaszó és csattanás…émelyítő sötétbe." Pedig olyan aranyos volt Carlisle még reggel, gondtalan, vidám... aztán egyszer csak élet-halál közé kerül... Jaj, remélem nem lesz semmi komoly baja... Bár tudom, hogy nem bántanád. :P
  Van egy olyan érzésem, hogy Carlisle "találkozni" fog valakivel, amíg nem tér magához... jól sejtem?
  Jaj, és megszületett a pici Lilly*.* ahww... imádom! ♥ az egyszerűen nem lehet, hogy ne találkozzon az Apukájával, aki annyira odáig van érte.
  Rendes volt Mark, hogy ott maradt Esme-vel egy ilyen fontos pillanatban, hiszen szegény, retteg attól, hogy Carlisle-al mi történt... :S
  Már alig várom, hogy folytasd, bár annyira mégsem mert egyre közelebb kerülünk a végéhez... Tudooom, mondtad már, hogy még messze van, de tényleg nagyon szeretem olvasni az írásaidat. :P Tetszik, hogy úgy gondolsz az írásra, mint egy munkára, ezzel én is így vagyok. :)
  Na, most jó sokat szövegeltem, ráadásul össze-vissza. xD

  U.I.: És egy nem ide tartozó kérdés... Hová mentél egyetemre? :)
  Puszi, Vikki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Vikki! :)
   Örülök, hogy tetszett a fejezet, és köszönöm, hogy nem akartál megfojtani ^^
   Sajnos az élet valóban nem mindig tökéletes, de mint írtam, minden rendbe jön majd. Emiatt nem kell aggódni, hamarosan ismét olyan idilli lesz minden, mint amilyen a reggeli folyamán volt. Csupán annyi változik, hogy immár Lilly is köztük lesz teljes valójában :)
   Carlisle valóban találkozni fog majd valakivel, nem is akárkivel. Ez lesz élete egyik legmeghatározóbb élménye.
   És igen, megszületett a pici Lilly :) Carlisle pedig imádni fogja, méghozzá mindennél jobban. És Esme is :)
   Markra térve, szerettem volna megmutatni azt az oldalát, amit eddig nem láttunk tőle. Azt az oldalát, amikor érzékeny és empatikus. Valamint azt, mennyire jó barátja Carlisle-nak.
   Sietek a folytatással, és hidd el, még közel sincs vége. Közel sincs ;) De ezt majd te is látod :D
   Az egyetemről pedig...ha nem baj, nem árulnám el ^^ Nem miattad, csak nem szoktam ennyire személyeset elárulni magamról. De elárulom, hogy imádom :)
   Puszi!
   Carly

   Törlés
 7. Semmi baj, megértem. :) Csak azért érdekelt volna, hogy melyik tantárgyból érettségiztél, mert most én is előtte vagyok és nem tudok dönteni, hogy hova tovább. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát...annyit elárulok, hogy két emelt érettségit is tettem, ami nagyon kimerítő volt, de szerencsére én a nyelvet már korábban megcsináltam (előrehozottan). És ha tanácsolhatok valamit, minél hamarabb kezdd el a készülést rá, mert annál nehezebb, minél későbbre halasztod. Na meg szükséged lesz egy jó nagy adag szerencsére is, ami a feladatlapokat és a tételeket/ témaköröket illeti ^^

   Törlés
 8. Hűha, én pont azt akarom elkerülni, hogy emeltet csináljak valamelyikből, de szerintem kénytelen leszek, bár amit választottam, abból kicsit húzós lesz... :D
  Elkezdtem már készülni rá. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. egy kérdés, ti sose pihentek? :)

   Törlés
  2. Sajnos nekem muszáj volt a két emelt, mind a kettő egyetemi követelmény volt. De hál' Istennek sikerült, bár most meginogtam, vajon menni fog-e ^^ Elég nehéz már most is.

   Törlés
  3. Johanna, nem pihenünk soha :P Bár lehet, hogy most kis időre fel kell függesszem az írást, mert közeleg az első demonstrációm (egyfajta számonkérés), és nem ígérkezik könnyűnek :/ Remélem, nem kell megtennem a felfüggesztést, majd látom, hogy mennek a dolgok.

   Törlés
  4. Sok szerencsét a számonkéréshez ! :)

   Törlés
 9. bocsi a kérdésért ! :( remélem nem haragszol érte, ami a fejezetet illeti szerintem fel sem fog tűnni ha felfüggeszted az írást ,kicsit sok TZ-t írunk mostanában és nem tudom mindig olvasni az írásaidat amik amúgy nagyon is jók. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs miért bocsánatot kérned :) És teljesen megértem, hiszen megkezdődött az iskolaév. Nem mellesleg nagyon örülök, hogy tetszik a történetem ^^

   Törlés
  2. :) köszi hogy nem haragszol amúgy tényleg jól írsz :)

   Törlés
 10. Sziasztok!
  Nem Johanna... tényleg sosem pihenünk... :DDD Csak aztán jól lebetegszünk egyszer. :S Úgy mint én pont a hétvégére..

  VálaszTörlés
 11. Elkaptam osztálytársamtól egy kisebb megfázást. :S Köszi.:)

  VálaszTörlés
 12. Én sosem vagyok beteg ;) Hála a jó Istennek elég erős immunrendszerem van. Jobbulást Vikki!!!

  VálaszTörlés
 13. ja jó neked . :) én suli -undorban szenvedek :D elég rossz betegség :)

  VálaszTörlés
 14. Tényleg jó neked Carly. :D És köszi. :D Bár én is elég ritkán kapom el, de ha igen akkor nagyon. xD
  hm.. suli undor? :) nekem utoljára olyan általánosban volt. xD

  VálaszTörlés
 15. Én általánosba járok nem ugy mint egyesek akik nem hallgatják otthon nap mint nap hogy ezt így csináld ezt ugy csináld! :(((((((( utálom

  VálaszTörlés
 16. Nyugi, Johanna ez később sem változik, erről biztosíthatlak (nem tudom, mi Vikki véleménye). Mondjuk én nem nap mint nap hallgatom most már, hanem heti néhány alkalommal. És mi is voltunk általásos iskolások, azt hiszem, teljesen át tudom érezni, amiről beszélsz ;)
  Tarts ki! Nem lesz semmi gond :) És hidd el, hogy megéri mindezen végigmenni.
  Puszi! Carly

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi igazad van ha jobban bele gondolok már csak ugy 170 nap és mehetek gimibe :)

   Törlés
 17. Egyetértek Carly-val! :) Bár engem annyira már nem zaklatnak a folytonos tanulással, de nem is kell, mert ráveszem magam. :P És legszívesebben visszamennék általános iskolába, mert ott legalább nem kellett "annyit" tanulni, nem volt olyan sok órám... Komolyan, nem tudtam mire vállalkoztam mikor arra döntöttem, hogy két év alatt érettségizek le.. XD Rengeteg tételt megírtam már a két hét alatt...
  Gyorsan elrepül az a 170 nap. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem sem azzal nyaggatnak, hogy tanuljak, hanem kérdezgetik, hogy miről tanultam, mit tanultam a héten...és ez egy fárasztó hét után elég kimerítő lehet. Sok szerencsét az érettségihez!
   Puszi! Carly

   Törlés
 18. Lett egy új olvasód:) imádom a mostani történetedet, de persze az előzőket is.Csodásan írsz:) Én mindigis imádtam Esme-Carlisle féle szerelmi szálat, és őszintén örülök neki hogy ilyen jó blogot találtam. Várom a kövi fejezetet:)
  Puszi:Kinga:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Kinga!
   Örülök, hogy lett egy új olvasóm, minden egyes olvasóval boldogabb leszek :) Nem is tudod, mennyire jól esik a szívemnek, hogy tetszik a blogom meg a történeteim, egyszerűen fantasztikus érzés!
   Üdv köztünk!
   Carly

   Törlés
 19. Szia Carly.Hát én nem foglak megfojtani de nagyon ideges vagyok.Pont most egy baleset szegény Esme.De szerencsére Lillynek nem lett baja és Esme sem sérült meg nagyon.Annyira kedves volt Marktól, hogy bent maradt Esmevel.Remélem Carlisle is hamarosan rendben lesz.De csak az a baj, hogy függővég de megértem muszáj.De alapból nagyon tetszett a fejezet.
  Puszi!Viki

  VálaszTörlés